E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-Magazinİstanbul'daki banka soyguncuları çalışanlar çıktı!---

İstanbul'daki banka soyguncuları çalışanlar çıktı!

İstanbul'daki banka soyguncuları çalışanlar çıktı!
26 Mayıs 2019 - 09:41 borsagundem.com

İstanbul Kadıköy'de özel bir bankanın kasası geçtiğimiz aylarda soyuldu. Soyguncular ise çalışanlar çıktı

Geçtiğimiz aylarda İstanbul Kadıköy'de özel bir bankanın kasasının soyulmasına ilişkin detaylar ortaya çıktı. Kasadan 158 bin 330 euro, 110 bin dolar, bin 570 İngiliz sterlinin çalındığı soygunda, birkaç çalışanın işbirliği yaptığı belirlendi. Soyguncuların izledikleri yöntem ise filmleri aratmayan türden.

Sabah'tan Damla Kaya'nın haberine göre; kasadaki parayı zimmetlerine geçirdikleri tespit edilen banka çalışanlarının güvenlik kamerası görüntülerini de devre dışı bıraktıkları anlaşıldı. Çalışanlardan birisinin anahtarı kasıtlı olarak masanın üstünde unutmuş gibi yaptığı, diğerinin ise anahtarı alıp paraları sırt çantasına doldurarak bankadan çıktığı belirlendi. 

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca düzenlenen iddianamede, şüphelilerin kasayı soyma planları ve süreç detaylıca anlatıldı. İddianamede, özel bankanın şubesinde ana kasa sorumlusu ve görevlisi S.C. ve J.K., bireysel müşteri temsilcisi G.A. ve sekiz yıldır güvenlik görevlisi olarak çalışan T.Y. şüpheliler arasında yer aldı. 15 Ekim 2018 Cuma günü saat 17:57-18:25 arasında gerçekleşen hırsızlık olayıyla ilgili şüpheliler T. Y., G. A., J. K. ve S. C. zimmet suçundan ağır Ceza Mahkemesi'nde hakim karşısına çıkacak.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • : ))26 Mayıs 2019 12:28

    yıl 2019 fil gibi soygun deniyor herhald eo tip filmler 1950 lerde çekilirdi :D  saçma sapan plan yapmışlar ne bu yahu... komedi