E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİstanbul'da vatandaş yolu trafiğe kapattı---

İstanbul'da vatandaş yolu trafiğe kapattı

İstanbul'da vatandaş yolu trafiğe kapattı
22 Kasım 2016 - 20:59 borsagundem.com

İstanbul'da belediye otobüsünün gelmemesinden şikayet eden vatandaşlar yolu trafiğe kapattı

Beşiktaş'ta Levent Büyükdere Caddesi'nde saatlerdir otobüs gelmemesi üzerine vatandaşlar yolu trafiğe kapattı. İstanbul'un en işlek caddesinde yapılan otobüs eylemi İstanbul trafiğini kilitledi.

Levent Büyükdere Caddesi'nde otobüs bekleyen vatandaşlar belediye otobüslerinin uzun süre durağa gelmemesi üzerine caddeyi trafiğe kapattı.

İstanbul'un en işlek caddesinde yapılan eylem nedeniyle trafik durma noktasına geldi. Hastası olduğunu söyleyen bir vatandaş, vatandaşlardan yolu açmalarını rica etti.

Vatandaşlar, büyükşehir belediyesine tepki göstererek, "Belediye daha fazla otobüs koysun, evimize gidemiyoruz" dedi.

Bir süre sonra olay yerine gelen polisler vatandaşları yoldan çıkardı. Vatandaşlar ise otobüslerin gelmemesi halinde tekrar yolu kapatacaklarını söyledi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • baturayersin 22 Kasım 2016 21:18

    belediye kendi işini yapsın küprülere afiş asıyor afişte söyle yazıyor tarhihi köşkler sosyal tesisler ve sahil kafeler İstanbulluların hizmetinde hizmetinde herşeyi bıraktı lokantacılık yapıyor bu işleri esnaf yapıyor bize yol ulaşım lazım