E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-Magazinİstanbul'da trafik felç!---

İstanbul'da trafik felç!

İstanbul'da trafik felç!
07 Ekim 2013 - 10:08 borsagundem.com

İstanbul yeni haftaya yine trafikle başladı. İşte İstanbul'da yol durumu...

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde meydana gelen kazalar trafiği olumsuz etkiledi. TEM Otoyolu'nda İSTOÇ - Hasdal istikametindeki aşırı yoğunluk nedeniyle ise yaklaşık 25 kilometrelik İSTOÇ - FSM Köprüsü istikametinde tahmini varış süresi 93 dakika oldu.
Trafik kontrol merkezinden alınan bilgilere göre yol durumu:
FSM Avrupa - Anadolu yakasında meydana gelen trafik kazası kaldırıldı ancak etkisi devam ediyor.
Avrupa Yakası'nda TEM Bahçeşehir – Mahmutbey’e istikameti ve İSTOÇ – Hasdal istikameti yoğun. Bu yoğunluk nedeniyle İSTOÇ'tan köprüye 93 dakikada ulaşılabiliyor.
E-5’te ise Avcılar – Küçükçekmece, Topkapı – Haliç istikameti yoğun. Şirinevler - Çobançeşme istikametinde meydana gelen kaza trafiği olumsuz etkilerken, Merter - İncirli yönünda araç arızası nedeniyle trafik yoğunluğu yaşanıyor. Sahil yolunda ise Yeşilköy – Ataköy istikameti yoğun.
Anadolu Yakası'nda ise Dudullu'dan köprüye kadar yoğun. Ayrıca köprü trafiği Uzunçayır'dan itibaren başlıyor. Karayollarının verilerine göre Kozyatağı'ndan köprüye 75 dakikada ulaşılabiliyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Uğur07 Ekim 2013 14:40

    Kartal-Zincirlikuyu p.tesi trafiği 30 dk. Neylemi tabiki motosiklet :)

  • Uğur07 Ekim 2013 14:39

    İstanbul trafiğine tek çözüm motosiklet kullanımının artışıdır. Ama ne yazıkki köprü ücreti otomobil ile aynı veriyoruz. Artı bazı sürücülerin saygısı bile yok malesef.