E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİstanbul’da teröre lanet yürüyüşü---

İstanbul’da teröre lanet yürüyüşü

İstanbul’da teröre lanet yürüyüşü
07 Eylül 2015 - 22:19 borsagundem.com

Gündüz gelen 16 şehit haberiyle gözyaşlarına boğulan vatandaşlar akşam Taksim-Şişli arasını trafiğe kapattı, tek yürek ‘Vatan’ diye haykırdı.

BORSAGUNDEM.COM
 
Dağlıca’dan gelen 16 şehit haberi Türkiye’nin yüreğini yaktı. Dün Dağlıca-Yüksekova yolunda güvenlik operasyonu yapan askerleri taşıyan iki zırhlı araç, terör örgütünün bombalı tuzağında ağır hasar almış, kahraman Mehmetçikler şehit düşmüştü. Soluksuz, bölgeden iyi bir haber bekleyen vatandaşlar, bugün açıklanan 16 şehitle yıkıldı. Şehit evlerine düşen ateş, milyonlarca evi de yaktı, ağlattı. Ve akşam üstü sabırlar patladı. İstanbul’un göbeğinde, Taksim Şişli arası, saat 22.00 sıralarında büyük bir grubun terörü lanet yürüyüşüne sahne oldu. Türk bayraklarıyla yola dökülen vatandaşlar, “Şehitler ölmez vatan bölünmez”, “Bayrağa kalkan eller kırılsın” sloganlarıyla yürüdü. Çevredeki apartmanlardan ve yoldan geçenlerden büyük destek gören protesto gösterisi sırasında Taksim-Şişli arası trafiğe kapatıldı. Emniyet güçleri de göstericilere yardımcı oldu. (Fotoğraf: Borsagundem.com)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • çakır08 Eylül 2015 00:35

    Hdp mıllet vekılı maaşları zıkkım olsun hainler alçaklar kurt vatandaşını savun terörist değil kandılı değil burası surıye değil muz cumhuriyeti hiç değil ya istiklal ya istikbal bizi üzenler sonunuz geldi bardağı taşırdılar 40 yıl oldu alçaklar hainler alçaklar hepinizin .....

  • omer08 Eylül 2015 00:02

    Her yerde bu protestolar olmalı bunlara destek olanlar belirlenip alışverişi kesmeli HDP milletvekillerinin konuşmaları savcıları harekete çevirmeli TBMM deki hHDP dışındaki milletvekilleri bunlara ağızların paylarını vermeli idam gelmeli

  • klhh07 Eylül 2015 23:33

    geç bile kalındı.