E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-Magazin​İstanbul'da simitçiler eski yerlerine dönüyor---

​İstanbul'da simitçiler eski yerlerine dönüyor

​İstanbul'da simitçiler eski yerlerine dönüyor
26 Eylül 2014 - 01:19 borsagundem.com

Temizlik çalışmaları ve simitçilerin bilgilerinin güncellenmesi nedeniyle geçici olarak kaldırılan 85 tezgahın eski yerlerine konulacağını bildirildi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), bazı ana cadde ve meydanlardaki simit tezgahlarının kaldırıldığı iddialarına ilişkin, temizlik çalışmaları ve simitçilerin bilgilerinin güncellenmesi nedeniyle geçici olarak kaldırılan 85 tezgahın eski yerlerine konulacağını bildirdi. 

İBB'den yapılan yazılı açıklamada,  İstanbul genelinde bin 396 kayıtlısimitçi bulunduğu, bunların 172'sinin ana arter ve meydanlarda yer aldığı aktarılarak, "simitçilerin kaldırıldığına" ilişkin basında yer alan haberlerin tamamının asılsız olduğu kaydedildi. 

Açıklamada, "Cadde ve meydanlardaki temizlik çalışmaları ve simitçilerin bilgilerinin güncellenmesi nedeniyle geçici olarak kaldırılmış olan 85 adet tezgah, 29 Eylül 2014 tarihinden itibaren eski yerlerine konulacaktır" ifadesine yer verildi. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • burada esnaf değil sağlık ön planda olma...30 Eylül 2014 11:17

    yere düşen alınıp tekrar yerine konuyor, 40 kişi sıcakmı diye elliyor, toz, toprak, bütün araçların egzosunun sinmesi ayrı bir mikrop yuvası oluşundan çok güzel bir tat veriyor.