E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-Magazin İstanbul'da iki grup çatıştı ---

İstanbul'da iki grup çatıştı

 İstanbul'da iki grup çatıştı
03 Haziran 2017 - 20:52 borsagundem.com

Güngören'de iki grup arasında çıkan silahlı çatışmada 1 kişi öldü, 7 kişi yaralandı.

İstanbul Güngören’de dün akşam Menderes Caddesi’ne beyaz bir otomobille gelen grup, aralarında husumet bulunduğu iddia edilen başka bir gruba Kalaşnikoflarla ateş açtı. Grubun da Kalaşnikoflarla karşılık vermesi üzerine çatışma çıktı. Saldırıda bir kişi öldü, 7 kişi de yaralandı. 
Sokak çatışması ve kovalamaca şeklinde yaşanan çatışma sonrası saldırıyı gerçekleştiren beyaz otomobil içerisinde bulunan saldırganların yakalanması için araştırma başlatan polis, çatışma bölgesinden çok sayıda kaleşnikof mermisi topladı.
Hürriyet’in haberine göre saldırının Sarallar grubu tarafından Sedat Şahin grubuyla birlikte hareket ettiği iddia edilen Şirinler grubuna yönelik olduğu öne sürüldü.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Tosbik Osman04 Haziran 2017 06:07

    felaket tellallığı yapmak istemiyorum ama. bu kadar adaletsizliğin yolsuzluğun ahlaksızlığın olduğu bir memlekette yaşamak için acaba neyi hatalı yaptık diye sormak istiyorum

  • Misafir04 Haziran 2017 03:20

    müslüman diye geçiniriz şu mübarek ramazan ayın da. ama unutmamak gerekli müslüman olmak için ilk önce insan olmak lazım.avrupayı her seferinde kınarız kim içten söyleyebilir ki onlardan insan olduğumuzu ???

  • Ömer Özen04 Haziran 2017 00:12

    Tüm ülke güvenliği feto ve muhalefetle uğraşırken meydan boş kaldı

  • Asels03 Haziran 2017 23:49

    Hükümet fetöcülerle uğraşırken bu eşkiyalara cirit atıyor