E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİstanbul’da sahte içki ölümlerinde sayı 10’a yükseldi---

İstanbul’da sahte içki ölümlerinde sayı 10’a yükseldi

İstanbul’da sahte içki ölümlerinde sayı 10’a yükseldi
14 Ekim 2020 - 21:59 borsagundem.com

İstanbul'da sahte içkiden hayatını kaybedenlerin sayısı 10’a yükselirken, 9 kişinin ise çeşitli hastanelerde HTV kaydıyla tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

Edinilen bilgilere göre, İstanbul'da sahte içki nedeniyle toplam 49 kişi zehirlendi, hayatını kaybedenlerin sayısı ise 10'a yükseldi. Polis ekipleri sahte içkiyle ilgili çalışmalarını sürdürüyor.

Öte yandan Sevim Ş.’nin ölümüyle ilgili Ercan P., Salih Ö. ve İbrahim B. isimli şahıslar, Hakkı Oğuzhan Ş.’nin ölmesi ve 3 kişinin yaralanması olayıyla ilgili Anıl Orkun İ., Güngör G. isimli şüpheliler ve Halit Y.’nin ölümü ve 3 kişinin yaralanması olayıyla ilgili de Adnan P. çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • kesin çözüm15 Ekim 2020 11:07

    Buna sebeb olanları yakalayıp derhal asınn. Bunlar ıslah olmaz toplumun hastalıklı tipleridir. Direkt insan canına kast var yani derhal idam edilmeleri gerek

  • muck15 Ekim 2020 09:55

    böylesi vakalar, 4 murat içki ve tütünü yasaklayan padişah zamanınd aolması be :D ahahah

  • fafa14 Ekim 2020 23:44

    Utanç verici bir durum.Geri kalmış ülkenin kaderi.Dünya ne demiştir?Bu adamlar daha önce de yaptılar takip edilemez mi?

  • acacu14 Ekim 2020 23:20

    50 tl lik rakıyı 200 tl ye satarsan hem merdiven altı üretimle kaçakçıların önünü açar, kontrolü kaybedersin, hem halkının sağlığını ve hayatını tehlikeye atarsın, hem de çok büyük vergi kaybına uğrarsın. Aklın yolu bir, bu ötv oranında niye ısrar ediliyor anlamak mümkün değil.

  • Uyan14 Ekim 2020 22:49

    Illaki birileri ölmesi gerekiyordu ....yoksa kacak imalathaneleri nasıl bulacaklarr.....ucan kuştan haberiniz var ama geç kalınıyor