E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİstanbul'da korkutan orman yangını!---

İstanbul'da korkutan orman yangını!

İstanbul'da korkutan orman yangını!
28 Haziran 2020 - 17:42 borsagundem.com

Kayışdağı Ferhatpaşa yakınında orman yangını çıktı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Yangın bir süre sonra kontrol altına alındı

Yangın, saat 16.30 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenle Maltepe Büyükbakkakköy Mahallesi Ferhatpaşa Yolu Caddesi'nde başladı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Ayrıca orman itfaiyeleri de yangına müdahale etmek için geldi. İtfaiye ekipleri müdahalede yetersiz kalınca olay yerine yangın helikopteri çağrıldı.  Ekiplerin havadan ve yerden müdahalesi sonucu yangın kontrol altına alındı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ogmm29 Haziran 2020 09:33

    Bu YANGINLARI söndüren orman genel müdürlüğü yangın ekipleridir. Bu konu da dünyada en iyiler arasındadır. Helikopter uçak Arazöz gibi bir çok araçla yangını söndğrdüler. Özellikle orman yangınları da haber yaparken kurumun hakkını verin. Çok yoğun emek var. İtfaiye sadece su ikmali sağlar o da bölgeye ulaşabilirse.bşraz dikkat haber yaparken.

  • Deniz29 Haziran 2020 01:04

    Hemen villalar başlar.