E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİstanbul'da korkutan deprem---

İstanbul'da korkutan deprem

İstanbul'da korkutan deprem
05 Kasım 2020 - 09:03 borsagundem.com

Marmara Denizi'nde 3.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Marmara Denizi merkezli sarsıntı, İstanbul ve çevre illerde de hissedildi. Kandilli Rasathanesi'nin verdiği bilgilere göre, deprem saat 08.46'da yaşandı

Marmara Denizi'nde 3.5 büyüklüğünde yeni bir deprem yaşandı.

  • Deprem İstanbul ve çevre illerden de hissedildi. Kandilli Rasathanesi, depremin 15 kilometre derinlikte olduğunu açıkladı.


Deprem saati 08.46 olarak kaydedildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • acacu05 Kasım 2020 12:32

    Büyük bir tehlike ben geliyorum diye bağırıyor, biz hala kanal istanbul peşindeyiz

  • uyarıyorum.05 Kasım 2020 09:27

    Beklenen Marmara depremi ülke için tam bir felaket olacak. YÜZBİNLERCE İNSAN ÖLEBİLİR BİR O KADAR YARALI ortaya çıkabilir. Yıllardan  uzmalarca geleceği söylenen bu deprem için herhangi bir siyasi partiden İzmir depremine kadar birHASSASİYETİNİN ODUĞUNU GÖRDÜNÜZ MÜ? söylem duydunuz mu?  HALKIN BU KONUDA BİR HASSASİYETİNİN olduğunu gördünüz veya hissetiniz mi? Yönetim tarafından çok ciddi önlemler alındığını gördünüz mü? cevapların hayır olduğunu biliyoruz. Hiç zaman kaybetmeden ferhal olacağı kesin olan Marmara deprminin daha az zayiat ve hasarla geçmesi için yönetenlerin bu konuda önlem almaları gerekir. Hayatta kalanların bile keşki ölseydik de bu kıyameti görmeseydik diyecekleri bu deprem  çok büyük bir yıkım olabilir. Tehlike çok büyüktür derhal tüm enerjimizi bu konuya harcamamız gerekir. Hem de tüm ülke olarak.