E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİstanbul’da kara ve hava ulaşımı durdu---

İstanbul’da kara ve hava ulaşımı durdu

İstanbul’da kara ve hava ulaşımı durdu
11 Mart 2022 - 10:49 borsagundem.com

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, yoğun kar yağışı nedeniyle bir sonraki duyuruya kadar Esenler, Harem ve tüm cep otogarlarındaki otobüslerin çıkışlarının durdurulduğunu bildirdi.

Yoğun kar yağışının görüldü İstanbul'da, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından önemli paylaşımlarda bulundu.

"TIR VE KAMYONLAR TRAFİĞE ÇIKMAYACAK"

Vali Yerlikaya, "İkinci bir duyuruya kadar İstanbul içinde bulunan TIR ve kamyonların trafiğe çıkışlarına izin verilmeyecektir. Hareket halindeki bu araçların en yakın park alanları ve Otoyol Hizmet Tesisleri'nde beklemeleri gerekmektedir" dedi.

OTOBÜSLERİN ÇIKIŞLAR DURDURULDU

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, yoğun kar yağışı nedeniyle bir sonraki duyuruya kadar Esenler, Harem ve tüm cep otogarlarındaki otobüslerin çıkışlarının durdurulduğunu bildirdi.

"TIR VE KAMYONLARIN GİRİŞLERİNE KONTROLLÜ İZİN"

 Vali Yerlikaya şöyle devam etti: "Meteoroloji Bölge Müdürlüğümüzden alınan son veriler neticesinde Anadolu ve Trakya istikametlerinden İstanbul’a seyahat eden TIR ve Kamyonların ilimize girişine kontrollü olarak izin verilmektedir."

"ZORUNLU OLMADIKÇA TRAFİĞE ÇIKMAYIN"

Kıymetli hemşehrilerim; yoğun kar yağışı nedeniyle zorunlu olmadıkça lütfen trafiğe çıkmayalım. Ulaşımda toplu taşıma araçlarını tercih edelim. Araçlarınızda mutlaka kış lastiği olsun. 112 Acil Çağrı Merkezimiz 7/24 sizlerin hizmetinde."
İstanbul'da kar yağışının bugün öğleden sonra da devam edeceği, sıcaklığı eksi 1 olacağı bildirildi.

THY, YARIN İÇİN 180 SEFERİNİ İPTAL ETTİ

Türk Hava Yolları (THY) yarın İstanbul Havalimanı'ndan planlanan 162, Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan 18 seferini iptal etti.

AVM SAATLERİNDE DÜZENLEME

İstanbul Ticaret Odası Başkanı Şekib Avdagiç de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; AVM'lerin çalışma saatleriyle ilgili olarak, "İstanbul’daki zorlu hava şartları dikkate alınarak Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği, BMD ve TAMPF Başkanları ile yapılan görüşmede, AVM’lerin bugün 12.00’den itibaren müşteri kabulüne başlaması ve 19.00’de kapanması konusunda mutabakat sağlanmıştır dedi.

İSTANBUL'DA KAR YAĞIŞI

İstanbul'da dün sabah başlayarak tüm kenti beyaza bürüyen kar yağışı, gece saatlerinde de etkisini sürdürdü. Zaman zaman hızını arttıran yağış, sabah saatlerine kadar belirli aralıklarla devam etti.

İki gün içinde kar daha kuvvetli yağacak

 
SÜRÜCÜLER ZORLUK YAŞADI

Trafiğe çıkan taşıtlar, karlı yollarda güçlükle ilerlerken, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı ekipler, yolları açık tutmak için çalışmalarını aralıksız sürdürdü.

EN ÇOK TURİSTLER SEVİNDİ

İstanbul'da kar yağışının etkili olduğu noktalardan biri de Taksim Meydanı oldu. Sabah saatlerinde meydanda etkili olan yağış, en çok turistleri sevindirdi.

Meydana çıkan yerli ve yabancı turistler, İstiklal Caddesi'nde kar yağışının altında yürüyüş yaparken, bir taraftan da kartopu oynayarak eğlenceli dakikalar geçirdiler.

YOLDA KALAN ARAÇLARI TRAFİK POLİSLERİ İTTİ

Bağcılar TEM Bağlantı yolu İSTOÇ mevkiinde, karla kaplı yol nedeniyle bazı araçlar güçlükle ilerlerken, bazıları da yolda kaldı. Yolda kalan araçları polisler iterek kurtarmaya çalıştı. Polisler zaman zaman yoldaki diğer araç sürücüleri ve yolcularından da yardım istedi. Polisler ve vatandaşlar otomobilleri iterek kaldıkları noktalardan kurtardı.

AVM'lerin çalışma saatlerinde değişiklik

 

İstanbul'un iki barajı yüzde 100 doldu

 

Yoğun kar yağışı nedeniyle YHT seferleri artırıldı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis ;)11 Mart 2022 11:18

    Hiç kimse suç atmasın. herkes kordineli birbirine destek oldun. yok belediye sınırı, yok karayolları sınırı, yok uganda cumhuriyeti ilgileniyor yok balık ekmek yemiş, yok tas kebabı soğan ayran almış geçin bu işleri 365 günün 10 günü kar yağsa yolları açık tutacaksınız. tutamıyorsanız istifa edin ve gidin. yok anıtkabirde resmim var yok hacca gittim resmim va bizene ? bizlere ne ? yok bilmen kimin talimatı ile kontak açtım yok siyasi aprti başkanım rica etti halı serdim vb. geçin bu işleri. polis plislik yapar, öğretmen öğretmenlik yapar, doktor doktorluk yapar kimseden talimat beklemez. sende ne iş ünvan sahibisen git adam gibi işini yap. Adam yetmiyorsa çık sokağa ben gerekli personel sayısını zamanında aktaramadım de, çık kazma kürek yol aç,hiç olmadı sokakda kalanlardan tek tek özür dile ... belediye başkanımış, kaymakam mış, valimiş, büyük şehirbeleiyesi başkanımış o ünvanlar ve yetkiler bugunler için verildi. milleti uyutmasın tv ve gazetecilerde.

  • Koala11 Mart 2022 11:15

    Bol bol kurufasulye yiyin, malum doğalgaz fiyatları uçtu gitti