E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-Magazinİstanbul'da kar kalınlığı 60 cm'yi geçti---

İstanbul'da kar kalınlığı 60 cm'yi geçti

İstanbul'da kar kalınlığı 60 cm'yi geçti
18 Şubat 2015 - 23:33 borsagundem.com

İstanbul'da gün boyu aralıklarla, yer yer yoğun olarak devam eden kar yağışı sebebiyle bazı semtlerde ise kar kalınlığı 60 cm'yi geçti

Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre, kar yağışının kent genelinde yarın öğle saatlerine kadar aralıklarla devam etmesi bekleniyor.

Cuma günü iç kesimlerde karla karışık yağmur, yüksek bölgelerde ise hafif kar olarak görülecek yağış, akşam saatlerinden itibaren şehri terk edecek.

Bugün en yüksek 1 derece olarak ölçülen sıcaklık, yarın en düşük eksi 2, en yüksek ise 3 derece olacak. Cuma günü en düşük 2, en yüksek 5 derece civarında seyretmesi beklenen sıcaklığın, hafta sonu itibarıyla 3-6 derece artarak mevsim normallerine çıkması bekleniyor.

Şehrin sahil kesimlerinde 5-10 santimetre olan kar kalınlığı, birçok ilçede 10-25 santimetre arasında ölçüldü. Kar kalınlığı Çatalca'nın köyleri, Binkılıç ve Aydos'ta 40-60 santimetreye ulaştı.

İlerleyen saatlerde kar kalınlığının daha da artması beklenirken, rüzgarla beraber zaman zaman tipi şeklinde seyreden kar yağışı nedeniyle görüş mesafesi de 100 metrenin altına düşecek.

Bu arada yetkililer, vatandaşlar ve sürücüleri, don, buzlanma ve görüş mesafesinin azalması nedeniyle meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olmaları yönünde uyardı.     

DENİZ ULAŞIMINA KAR ENGELİ

İstanbul Deniz Otobüsleri A.Ş. de olumsuz hava koşulları nedeniyle bugünkü bazı seferlerini iptal etti. İDO'nun internet sitesinden yapılan duyuruya göre, bugün 07.00 Yenikapı-Bandırma ve 07.30 Bursa-Yenikapı hızlı feribot seferleri ile 07.30 Bandırma-Yenikapı-Bostancı ve 18.30 Bostancı-Yenikapı-Bandırma deniz otobüsü seferleri yapılamayacak. Olumsuz hava koşulları nedeniyle Sirkeci-Harem hattı araba vapuru ile iç hat seferleri de geçici süre iptal edildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)