E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-Magazinİstanbul'da kar alarmı---

İstanbul'da kar alarmı

İstanbul'da kar alarmı
25 Aralık 2018 - 08:55 borsagundem.com

İstanbul’da sabah saatlerinden itibaren sıcaklıklar düşecek. Karla karışık yağmurun görüleceği kentte yüksek bölgelerin beyaza bürünmesi bekleniyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan bilgilere göre İstanbul’da bugün sabah saatlerinden itibaren sıcaklıklar düşecek, kentte karla karışık yağmur görülecek.  

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi’nden (AKOM) yapılan açıklamada, akşam saatlerinden itibaren il genelinde aralıklarla kuvvetli yağmur görüleceği bildirildi. Kentte sabah saatlerinden itibaren sıcaklıklar şehir merkezinde 4 dereceye, yüksek bölgelerde ise 0 dereceye kadar gerileyecek. Sıcaklıkların düşmesiyle birlikte yağışın, karla karışık yağmur ve yüksek bölgelerde kar şeklinde olması bekleniyor. Özellikle İstanbul’un kuzey ve doğu bölgelerinde perşembe sabah saatlerine kadar hafif şekilde etkili olması beklenen kar yağışının, şehir merkezinde 1-2 santimetre, yüksek bölgelerde ise 3-5 santimetre örtü bırakması öngörülüyor.


 Meteorolojik uyarı doğrultusunda AKOM yönetiminde Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı’na bağlı 7 bin 83 personel, bin 357 araç, 53 vinç-kurtarıcı, köy yolları için 147 traktör vatandaşların hava koşullarına bağlı sorun yaşamaması için teyakkuzda bekliyor. 

ANKARA İÇİN KAR VE DON UYARISI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü bugün Ankara’da kuvvetli kar yağışı ve buzlanma için uyarıda bulundu. Meteoroloji’den yapılan açıklamaya göre, Ankara’da bugün yağmur şeklinde başlayacak yağışın akşam saatlerine doğru kara dönüşeceği ve çarşamba sabah saatlerine kadar etkili olacağı tahmin ediliyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)