E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİstanbul'da gece yarısı korkutan deprem ve uğultu---

İstanbul'da gece yarısı korkutan deprem ve uğultu

İstanbul'da gece yarısı korkutan deprem ve uğultu
14 Nisan 2020 - 03:20 borsagundem.com

İstanbul'da saat 02.56'da kuvvetli bir uğultuyla birlikte meydana gelen deprem korkuya neden oldu. Kandilli Rasathanesi 3.7 olarak duyurduğu depremin büyüklüğünü daha sonra 4.1 olarak revize etti. AFAD 3.8 dedi

İstanbul'un Karadeniz sahilinde Arnavutköy açıklarında deprem meydana geldi. 

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi, saat 02.56'da meydana gelen depremin büyüklüğünü 3.7 olarak duyurdu. Kandilli bir süre sonra girdiği yeni veride depremin büyüklüğünü 4.1 olarak revize etti. Kandilli Rasathanesi depremin 17.6 kilometre derinlikte meydana geldiğini açıkladı. 

AFAD ise depremin büyüklüğünü 3.8, derinliğini isse 7 kilometre olarak bildirdi. 



SOSYAL MEDYADA KONUŞULUYOR

Öte yandan sosyal medyada İstanbul'da meydana gelen deprem konuşuluyor. Birçok kullanıcı büyük bir ses duyduğunu yazdı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis ;)14 Nisan 2020 10:45

    Borozan gibi öten bi ses var, sanki gemi metalleri kırılır gacır gucur öter ya, öyle bir ses yankılı çıkıyor. buyuk yuk gemisi kırılması gibi. bence, o ses denizden, bir gemiden gelen geliyor olmalı.  ama ses dendiğinde, herkes ortam dinlemesine başladı. kimi kargo uçak seslerini, kimi bazı araçların  çöp kamyon vb seslerini, hatta farklı şehirlerde butip ortam seslerini depreme bağlamaya başladı. Tek taklı sarayınız varsa gidin orda yaşayın.

  • Bika14 Nisan 2020 04:52

    S.Soylu 7.5 büyüklüğünde  İstanbul'da deprem beklendiğini açıklamıştı,  İstanbulluyu sokağa dökmek istiyorsa bu işi depreme bıraksın!