E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİstanbul'da feci kaza! 5 ölü, 25 yaralı---

İstanbul'da feci kaza! 5 ölü, 25 yaralı

İstanbul'da feci kaza! 5 ölü, 25 yaralı
09 Ağustos 2020 - 07:46 borsagundem.com

İstanbul'da Kuzey Marmara Otoyolu'nda yolcu otobüsü yoldan çıktı. Kazada 5 kişi hayatını kaybetti, 25 kişi yaralandı.

İstanbul Sarıyer'de Kuzey Marmara Otoyolu'nda bir yolcu otobüsü yoldan çıktı.

Haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. İtfaiye ve sağlık ekiplerinin yaralıları kurtarma çalışmaları devamn ediyor.

İlk belirlemelere göre 5 kişinin hayatını kaybettiği kazada 25 kişi de yaralandı.

7 yaralının hayati tehlikesi bulunuyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (13)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • FİNANSŞÖR09 Ağustos 2020 22:41

    dikkatinizi çekiyormu hep otobüstlerde kaza yapanlar metro firmasının yani galip öztürk otobüsleri. güdümsüz adam.söfürler dinlenmeden çalıştırılır ise sonuç böyle olur.birde sürekli otobüsleri sürekli yanıyor idi.hep otobüstelir oldukca eski.suç gariban söfürün oldu.asıl suç galip öztürk.

  • örnek09 Ağustos 2020 21:11

    kurumlar görevlerinin tam yapıyor mu? örnek sakaryadan istanbula gidiyorum. otobüs sabah 8 gibi otogardan çıktı. 1 otobüs değil çok sayıda otobüs... otoyol girişi beton bariyer ile kapatılmış. otobüsler darmadağın oldular trafik kapandı. yan yol v.s. saatler geçti. İLGİLİ KURUMA SORUYORUM: otoyol bağlantısını beton bariyer ile kapatman gerekebilir ama otogar müdürlüğüne bilgi verdin mi ? HAYIR 

  • Pgsuszede 09 Ağustos 2020 21:05

    Öncelikle ölen vatandaşlarımıza Allah tan rahmet, yakınlarına sabır diliyorum. Bundan 6 ay önce Sabiha Gökçen de PGSUS havayollarina ait uçak pistten çıkıp üçe bölünmüş ve 3 kişinin ölümüyle sonuçlanmıştı. Şimdi ise Metro turizm e ait 5 ölümlü ve 25 yaralı bir trafik kazası. Bunlar olağan şeyler dikkatsizlik, uykusuzluk vesaire vesaire. Hickimse böyle feci kazaların olmasını istemez Allah göstermesin. Ama bizim medya uçak kazasını aylarca dillendirip insanların psikolojisi ve firmanın itibarıyla oynamıştı. Çok merak ediyorum. Acaba bu otobüs kazası daha kötü sonuçları olan bir kaza. Bizim medya ne kadar gündemde tutacak. Fikrimi soracak olursanız yarın herkes unutur. Bizde medya objektif olamıyor maalesef. Pgsus o günden sonra daha toparlaymadi. Sebebi de bu medya yüzünden. Kazanın uçağı, otobüsü olmaz herkes can taşıyor. O yüzden herkese aynı gözle bakmak lazım. Objektif.

  • düzenleme09 Ağustos 2020 20:50

    Hep galip ağaya kızıyorlar. otobüsler galip ağanın değil, şoförlerde personeli değil.  otobüslerin her biri başka kişilere ait, şoförleri çalıştıran da bu kişiler....galip ağa satılan her biletten komisyon alıyor, parasını sayıyor. karayolları otobüs yolcu taşımacılığı sistem olarak düzenlenmeli.  bir tüyo... takograf uygulaması geldi. aynı şofor kendi yuvarlak kağıdını çıkarıyor başkasının yuvarlak kağıdını takıyor takografa...

  • FİNANSŞÖR09 Ağustos 2020 22:43

    Metro firması kime ait.borsada da işlem görüyor.galip öztürk değil mi.

  • twi@stanbulMehmet109 Ağustos 2020 20:47

    çokta az kalmış yolun bitmesine üzüldüm

  • reis09 Ağustos 2020 20:29

    yine metro. arka sağlam olunca bu tür kazalar tefarruat..

  • Tekno papaz09 Ağustos 2020 17:05

    Ama metro turizm harem aslında olaysız bir firma. Bir yetkili attık denetlesin şu firmaları yazık onca vatandaşa

  • Yorum09 Ağustos 2020 16:26

    Otobüsle yolcu taşıma gibi tüm taşıma sektöründe faaliyet gösteren firmalara hava kara deniz demiryolu gibi sektörlerde faaliyet gösteren tüm firmalara özel denetleme sistemleri oluşturulmalı bu denetimden geçenler sertifikalandırılmalı ve belli lisanslar verilmeli mesela a gurubu lisans veya sertifika sahibi bir firma ile b c d gurubu firmalar aynı olmamalı beli başlı olayların kazaların hep bir karşılığı olmalı aynı kredi derecelendirme gibi gerektiğinde firmalara belli süreler zarfında kapatma cezaları uygulanmalı böyle kim kime dum Duma bir sektör olmamalı anlayana

  • mahmut seyfioğlu09 Ağustos 2020 14:38

    Metro Seyahat maşallah gitmediği hat yok... Aklı olan bu firma ile seyahat etmez. Bu kaçıncı oldu. Sayısı belirsiz. Şoför hatası, uyuma, dikkatsizlik vs. ölümlü kazalar. Yazık, çok yazık...

  • Bika09 Ağustos 2020 12:21

    Klasik şöförün uyumasına bağlı kaza, otobüsler yedek şöför bulundurmalı. Muavinler ya da hostesler uykusu gelen ve rahatsızlanan şöförlerin elinden aracı alabilmeli.

  • Arif09 Ağustos 2020 10:24

    Uzun yol otobüs şöferleri öğretmen maaşı almalı. Uykusuz yola çıkılmamalı. Yolcular bölümünde şoförü yakından gösteren ekran olmalı.

  • tahsin karabulut09 Ağustos 2020 10:10

    borsada küçük yatırımcı dolandırıcığı ile uğraşmaktan otobüs işiyle uğraşmıyor.demi galip hocaaaaa (M)