E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİstanbul'da çatışma: Ölü ve yaralılar var---

İstanbul'da çatışma: Ölü ve yaralılar var

İstanbul'da çatışma: Ölü ve yaralılar var
24 Mart 2022 - 18:15 borsagundem.com

İstanbul'da Küçükçekmece Adliyesi önünde duruşma sonrası iki taraf arasında çıkan silahlı kavga çıktı. Olayda 3 kişi hayatını kaybederken, 4 kişi ise yaralandı

Küçükçekmece Adalet Sarayı önünde saat 16.30 sıralarında duruşma sonrası iki taraf arasında silahlı kavga çıktı. Çatışmada 2 gruptan 3 kişi öldü, 1'i ağır 4 kişi de yaralandı.

13 KİŞİ GÖZALTINDA

Olay yerine çok sayıda sağlık ve takviye polis ekibi gönderildi. Yaralılar için olay yerine ambulanslar sevk edildi. 17 kişinin gözaltına alındığı öğrenildi.

SİLAHLI YARALAMAYLA İLGİLİ DURUŞMADAN ÇIKMIŞLAR

Özel harekat polis çevrede geniş güvenlik önlemi aldı. Tarafların 'silahlı yaralama' ile ilgili bir duruşma sonrası adliye otoparkında karşı karşıya geldiği öğrenildi.

İKİ TABANCA VE POMPALI TÜFEK ELE GEÇİRİLDİ

Polisin olay yerindeki incelemesi sürüyor. Olayda kullanıldığı belirtilen iki tabanca ile bir pompalı tüfek de ele geçirildi.

Suç örgütüne operasyon: 9 tutuklama

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis ;)25 Mart 2022 00:23

    Bu silahları nasıl belgesiz yanlarına alabiliyorlar ? nasıl taşıyabiliyorlar ? nasıl ruhsat alabiliyor bu psikolojıde insanlar ? ölen yaralanan var. Cezalar ağırlaştırılmalı. para harici yaptırımlar gelmeli

  • Vatandaş24 Mart 2022 19:18

    Atın alayıni içeri...Teksasmı lan burası...