E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBelediye otobüsünü yaktılar... Zırhlı polis aracı devrildi---

Belediye otobüsünü yaktılar... Zırhlı polis aracı devrildi

Belediye otobüsünü yaktılar... Zırhlı polis aracı devrildi
05 Kasım 2016 - 01:27 borsagundem.com

İstanbul'da farklı ilçelerdeki gösteriler düzenlendi. Sancaktepe'de maskeli bir grup seyir halindeki İETT otobüsüne molotofkokteyli attı. Esenyurt'ta göstericilere müdahale eden zırhlı polis aracı devrildi, 3 polis yaralı

İstanbul’da, HDP eş genel başkanları ve bazı milletvekillerinin tutuklanmasını protesto eden gruplara müdahale edildi. Sancaktepe'de belediye otobüsü atılan molotofkokteyli ile yakıldı. Esenyurt'ta göstericilere müdahale eden zırhlı polis aracı devrildi. 

Esenyurt'ta zırhlı araç devrildi: 3 polis yaralı

Esenyur'ta, göstericilere müdahale eden zırhlı polis aracı, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi soncu inşaat malzemelerine çarparak devrildi. Kazada yaralanan 3 polis hastaneye kaldırıldı.
Olay, Esenyurt Örnek Mahallesi 1454'üncü Sokak üzerinde saat 19.45'te meydana geldi. HDP'li milletvekillerinin gözaltına alınmasını protesto eden bir gruba polis müdahale etti. Müdahale sırasında Akrep diye tabir edilen Z 15 aracı, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu inşaat malzemelerine çarparak devrildi. Gösteriye müdahalede bulunan diğer polisler, TOMA ve diğer zırhlı araçlarla kaza yapan aracı korumaya aldı. Ardından devrilen araçtan çıkarılan 3 polisten ikisi Esenyurt Devlet Hastanesi, biri özel bir hastaneye ambulanslarla götürüldü. Tedavi altına alınan 3 polisin hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

BELEDİYE OTOBÜSÜNÜ YAKTILAR

Sancaktepe'de yüzleri maskeli grup, Atatürk ile Sevenler caddelerinin kesiştiği noktada, seyir halindeki İETT otobüsüne molotofkokteyli attı. Saldırının ardından sürücü ve az sayıdaki yolcu araçtan indi.

Araçta başlayan yangına, itfaiye ekiplerince müdahale edildi. Yangın söndürülürken, araç kullanılamaz hale geldi.

Saldırganların yakalanması için çalışma başlatıldı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Emre yıldız05 Kasım 2016 04:43

    Boylepıçlerı bıkere asıcaksın bak budaha elıne kıbrıt bıle alamıcaklar

  • yorum05 Kasım 2016 01:35

    bu molotofu atanların yanına kar olarak kalmasın yakalayıp içeri atın o otobüsün parasını da alın bedava değil verğilerlen alınıyor onlar

  • yorum05 Kasım 2016 01:32

    muz çalana 2 ila 4 yıl 5 yıl ceza alır diyorlar öyleyse bu molotof atanları yakalayıp 20 yıl la yargılayın