E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİstanbul'da bekçi şiddeti: Tokat atıp mevzuata aykırı üst aradılar---

İstanbul'da bekçi şiddeti: Tokat atıp mevzuata aykırı üst aradılar

İstanbul'da bekçi şiddeti: Tokat atıp mevzuata aykırı üst aradılar
10 Haziran 2020 - 20:29 borsagundem.com

Beyoğlu'nda yabancı uyruklu bir kişiye tokat atarak mevzuata aykırı üst araması yaptıkları tespit edilen iki mahalle bekçisi açığa alınarak haklarında soruşturma açıldı.

Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı olarak görev yapan iki mahalle ve çarşı bekçisi, Pazar günü Tarlabaşı Bulvarı'nda şüphelendikleri bir kişiye "dur" ihtarına bulundu. Bekçilerin ihtarına uymayarak kaçan kişi ile bekçiler arasında kovalamaca yaşandı. Kısa sürede yakalanan kişinin üzerinde yapılan aramada herhangi bir suç unsuruna rastlanmadı. Yabancı uyruklu olduğu tespit edilen kişinin kimlik kontrolünde aranmasının bulunmadığı tespit edilmesinin ardından serbest bırakıldı.  İstanbul Emniyet Müdürlüğü, görüntülerdeki iki bekçinin yabancı uyruklu kişiye mevzuata aykırı şekilde üst araması yaptıkları ve tokat attıklarının belirlenmesi üzerine bekçileri açığa alarak haklarında soruşturma başlattı.

OLAY GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI

Bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıyan görüntülerde bekçinin yabancı uyruklu kişiye tokat attığı görülürken,  güvenlik kamerasına yansıyan görüntüde ise şüphelinin bekçilerden kaçtığı görülüyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • mantık11 Haziran 2020 12:05

    Açığa alınmış!  Yani haddini bilmeyene haddi bildirilmiş!  Münferit olayları genel bir toplum meselesi haline getirmeyelim.  Özellikle İstanbul, İzmir, Adana, Ankara sokakları geceleri it kopuk sapık dolu oluyordu. Bu sizce daha mı iyi?  Akıllı olun!

  • M11 Haziran 2020 00:49

    Akp nin bekcileri bunlar guvenligi saglamak yerine kendileri suc unsuru olacak egitimsiz,donanimsiz insanlar.

  • Vatandaş 10 Haziran 2020 23:32

    Bilmem kime yetki vermişler, o da babasını kesmiş. Bekçi olayının özeti budur.

  • mustafa10 Haziran 2020 22:07

    bunların kabahati yok bunları tekrar hortlatanların allah .......