E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİstanbul’da 50 liraya negatif sonuç veren çete---

İstanbul’da 50 liraya negatif sonuç veren çete

İstanbul’da 50 liraya negatif sonuç veren çete
29 Ekim 2020 - 08:37 borsagundem.com

Ülkemizde çok sayıda kişinin ölümüne neden olan korona virüsü bile kazanç kapısına dönüştürmek isteyen ahlaksızlar türedi

İstanbul'da “test yaptırmadan negatif sonuç raporu veren” bir çete türediği ortaya çıktı. Birçok kişi, normal ücretin 50 TL fazlasını vererek, bu testi aldığını, test yaptırmadan negatif sonuçlu raporla uçağa bindiğini belirtti.

Sözcü'ye konuyla ilgili bilgi veren A.K. ve A.T. isimli Türkler, “Arkadaşlarımız aracılığıyla bize ulaştılar. Acilen test sonucu verdiklerini söylediler. Test yaptırmadan kendileri sonuç almış. Bize de teklif ettiler ancak kabul etmedik” ifadesini kullandı. Özellikle de yurtdışına çıkmak isteyenlerin bu testlere rağbet ettiği belirtiliyor.

Daha önce de, negatif sonuçlu testle Almanya'ya gelen yaklaşık 1500 Türk’te de, Almanya'daki testler sonucunda korona çıkmıştı.

Türkiye'de Kovid-19 kaynaklı can kaybı 10 bini aştı

Sağlık Bakanı Koca: İstanbul'a 3'te 1 kuralı gerek

ABD'de sokağa çıkma yasağı

Fransa'da sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacak

Otel deposunda 1108 litre sahte içki!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • manyak herif29 Ekim 2020 14:42

    yiğit test şirketini kutluyorum.testi pozitif çıkan yiğit yurttaşlara en azından negatif çıktı vererek mutlu olmalarını sağlıyorlar.