E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİstanbul'da 5 kişinin öldüğü otobüs kazasında ilk rapor çıktı---

İstanbul'da 5 kişinin öldüğü otobüs kazasında ilk rapor çıktı

İstanbul'da 5 kişinin öldüğü otobüs kazasında ilk rapor çıktı
10 Ağustos 2020 - 16:12 borsagundem.com

İstanbul'da 5 kişinin öldüğü otobüs kazasında ilk inceleme raporunda otobüs sürücüsü kusurlu bulundu.

Kuzey Marmara Otoyolu Çiftalan mevkiinde dün sabah meydana gelen kazada 5 kişi öldü, 25 kişi de yaralandı. Kazayla ilgili bölge trafik ekipleri ilk raporu tamamladı. Yapılan incelemede kazada hayatını kaybeden otobüs şoförü Doğan Duygulu’nun kusurlu olduğu tespit edildiği belirtildi.

Raporda şoför Duygulu’nun 2918 nolu Karayolları Kanunun “Trafik kazalarında sürücü kusurlarının tespiti ve asli kusur sayılan halleri” düzenleyen 84’ncü maddesine göre kabahatli bulunduğu kaydedildi.

DOĞRULTU DEĞİŞTİRME MANEVRASINI YANLIŞ YAPTI

Rapora göre; Karabük’ten yola yola çıkan araç, Bolu'da sürücü değiştirdi. İkinci şoför de Gebze'de otobüsten ayrıldı. Kaza Eyüpsultan Kuzey Marmara Otoyolu Çiftalan mevkiinde gerçekleşti. Raporda otobüs şoförü Doğan Duygulu’nun, doğrultu değiştirme manevralarını yanlış yaptığı ve direksiyon hakimiyetini kaybettiği tespitine yer verildi. Yoldan çıkan otobüsün yaklaşık 150 metre bu şekilde ilerlediği, ardından köprünün ayağına çarptığı vurgulanan raporda, şoförün amacının köprü ayağının yanındaki yükseltiye çıkmak olduğu ancak hızını kontrol edemediği kaydedildi.

İstanbul'da feci kaza! 5 ölü, 25 yaralı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Hasan13 Ağustos 2020 22:47

    Berber Bekei senin beynin olmadığına kanaat getirdim.inş.sende bu durumu yaşarsın.o zaman bu duyguları yaklaşmak için burada olacağım şimdi defol git kininde büyü.

  • Hasan10 Ağustos 2020 23:09

    Otobüsün içinden sağ kurtulan birisi olarak yazıyorum.Şöför filan değişmedi şoförü 2 kere uyuyorsun dememize ragmen sanki bizi hiç takmıyormuşcasına yoluna devam etti.hızını kontrol edemediğim yanlış resmen gözümüzün önünde muavini beraber uyudu.Sizler benim hayatımı mahvettiniz.Allahın azabı sizlerin üzerine olsun.

  • Berber Bekri11 Ağustos 2020 03:54

    Zorla mı bindirdiler Hasan binme buradan kocakarı gibi ilenmekle olmuyor ben en az 20 yıldır binmiyorum yürürüm yine binmem

  • EKRİST10 Ağustos 2020 22:28

    Galip öztürk  ülkeye kabus gibi çökmüş durumda.bu adam dan her şey beklenir.güdümsüz adam ama şunun surasında yaşa yaşa belki bir saniye belki 20-30 sene ondan sonra ALLAH yaptıklarının hesaplarını verecektir.

  • Itri10 Ağustos 2020 17:13

    Galip Gürcistan'da ama otobüsleri ölüm saçmaya devam ediyor.nr kadar rüşvet veriyor ki adama göz yumuluyor

  • FİNANSŞÖR10 Ağustos 2020 17:05

    galip öztürk ün metrosu daha önce bir haftada bir otobüsleri yanıyordu galiba yolcuları uzun süre çalıştırmış olabilirlerki uykuya dalmış söfür.