E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİstanbul'da 5 IŞİD'li yakalandı---

İstanbul'da 5 IŞİD'li yakalandı

İstanbul'da 5 IŞİD'li yakalandı
18 Ekim 2016 - 19:32 borsagundem.com

İstanbul'da, Suriye'de DEAŞ saflarında savaşarak İstanbul'a dönen 5 DEAŞ üyesi gözaltına alındı. Bu arada DEAŞ'a eleman temin ederek savaş bölgelerine gönderen ve lojistik destek sağlayan 7 kişi tutuklandı.

Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) Suriye ve Irak'taki çatışma bölgelerinde bulunan 5 DEAŞ'lının Türkiye'ye döndüğü bilgisi üzerine araştırma başlattı.

Yapılan teknik ve fiziki takibin ardından TEM Operasyon ve Özel Harekat Timleri sabah saatlerinde Üsküdar, Ümraniye ve Pendik'teki 4 adrese girdi. Eş zamanlı düzenlenen baskında aranan 5 kişi yakalandı.

5 Türk'ün Suriye'de DEAŞ saflarında savaştıktan sonra İstanbul'a geldikleri belirlendi. Gözaltına alınan şüpheliler, Vatan Caddesi’ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Şüphelilerin sorgularının sürdüğü öğrenildi.

Bu arada geçtiğimiz günlerde DEAŞ'A lojistik destek sağlayan ve savaş bölgeleri Irak ve Suriye'ye eleman gönderdikleri belirlenerek gözaltına alınan 15 kişiden 7'si tutuklandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)