E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİstanbul'da 15 araç kundaklandı---

İstanbul'da 15 araç kundaklandı

İstanbul'da 15 araç kundaklandı
27 Aralık 2015 - 07:06 borsagundem.com

Şişli, Zeytinburnu, Küçükçekmece ile Gaziosmanpaşa'da park halindeki 15 araç, kimliği henüz belirlenemeyen kişilerce ateşe verildi

İstanbul'un Şişli, Zeytinburnu, Küçükçekmece ve Gaziosmanpaşa ilçelerinde park halindeki 15 araç kundaklandı.

Okmeydanı Mahmut Şevket Paşa Mahallesi Spor Sokak'ta park halinde bulunan 5 araç, kimliği henüz belirlenemeyen kişilerce benzin dökülerek ateşe verildi.

Olayı fark eden mahalle sakinleri, durumu polis ve itfaiyeye bildirdi. Bu sırada bazı vatandaşlar, damacana ve kovalarla yangını söndürmeye çalıştı.

Yangın, Şişli itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Polis ekiplerince olay yerinde ele geçirilen pet şişelerdeki benzin, emniyete götürüldü.

Zeytinburnu Gökalp Mahallesi 39/1. Sokak'ta da kimliği henüz belirlenemeyen maskeli 3 kişi, 8 aracı benzin dökerek kundakladı.

İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangına müdahale etti. Araçlardan 6'sında büyük hasar oluşurken, 2'sinde ise kısmi yanma meydana geldi. 

Polis ekipleri, zanlıları yakalamak için ilçelerde geniş çaplı çalışma başlattı.

Küçükçekmece ve Gaziosmanpaşa'da da kundaklanan 2 araçtaki yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü.

- Kundaklanma anı kamerada

Öte yandan, park halindeki araçların kundaklanma anı, mahalle sakinleri tarafından cep telefonuyla kaydedildi. Görüntülerde, araçların yanması ve itfaiyenin söndürme çalışmaları da yer alıyor. A.A

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • toby05 Şubat 2016 14:41

    araçları yakan hain kırolar yakalanırsa onların üzerine benzin döküp yakarak zevkle seyretmeli

  • izmitli27 Aralık 2015 19:28

    kafir hdplilerin işi gücü ayak bastığı topraklara zarar vermek. tarih boyu işleri güçleri zarar ziyan kalleşlik. hainlik..selonun peşinden gidenler yapılan bu hainliğe ortak olmuştur..