E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-Magazinİstanbul'a tipi geliyor!---

İstanbul'a tipi geliyor!

İstanbul'a tipi geliyor!
16 Ocak 2021 - 09:37 borsagundem.com

Meteoroloji'nin geçtiği son verilere göre, İstanbul'da bu akşam yoğun ve kuvvetli kar yağışı başlayacak ve pazartesi gününe kadar devam edecek

İstanbul’da uzun süredir beklenen kar yağışının bu gece başlaması bekleniyor. Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra yağmurlu, zamanla karla karışık yağmurlu, akşam saatlerinden sonra kuvvetli ve yer yer yoğun olmak üzere kar yağışlı bekleniyor. Gece saatlerinde kar yağışının tipi şekline dönmesi bekleniyor. İstanbul'un yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışının, cumartesi ve pazar günü yoğunlaşacağı tahmin ediliyor. Yurt geneline ilişkin günlük hava durumu tahmin raporlarını duyuran Meteoroloji aralarında İstanbul'un da bulunduğu birçok ili de uyardı.

Marmara Bölgesi'nde; Kocaeli, Sakarya tarafında sulu kar ve dağlarda ise kar var. Yağışın az olduğu Trakya bölümünde de don etkili olacak. Bölgede cumartesi gecesinden itibaren yoğun kar bekleniyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)