E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİstanbul'a önce yağmur sonra kar geliyor---

İstanbul'a önce yağmur sonra kar geliyor

İstanbul'a önce yağmur sonra kar geliyor
26 Ocak 2021 - 08:59 borsagundem.com

Meteoroloji'den alınan bilgilere göre, İstanbul'da bugün öğleden sonra sağanak yağış olması bekleniyor. Kentte yarın ve perşembe günü ise karla karışık yağmur ve kar yağışı olacağı tahmin ediliyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden edinilen bilgilere göre, İstanbul'da yarın ve perşembe günü karla karışık yağmur ve kar yağışı bekleniyor.

Genellikle sağanak, Ege ve Batı Akdeniz kıyı kesimlerinin yer yer gök gürültülü sağanak, gece saatlerinde Trakya Kesimi ile Çanakkale çevrelerinde kar şeklinde olması beklenen yağışların; Trakya, Kıyı Ege, Manisa ve Antalya çevrelerinde kuvvetli (21-50 kg/m²) olacağı tahmin ediliyor. İç Anadolu'nun doğusu ile Doğu Anadolu'da kuvvetli buzlanma ve don olayı bekleniyor. İstanbul'da ise bugün öğleden sonra sağanak yağış görülecek. Yarın ve perşembe günü ise karla karışık yağmur ve kar yağışı bekleniyor.

HAVA SICAKLIKLARI DÜŞECEK

Doğu Anadolu'nun doğusunda mevsim normalleri civarında, diğer bölgelerimizde mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi beklenen hava sıcaklıklarının gece saatlerinden itibaren Trakya' dan başlayarak hissedilir derecede azalacağı tahmin ediliyor.

KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI

Yapılan son değerlendirmelere göre rüzgarın; Karadeniz'de kuvvetli (40-60 km/sa), Ege, Marmara, Batı Akdeniz’in iç kesimlerinde kuvvetli rüzgar ve fırtına (50-80 km/sa) şeklinde esmesi beklendiğinden oluşturabileceği ulaşımda aksamalar, soba ve doğalgaz kaynaklı zehirlenmeler, çatı uçması gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Bakır fiyatları, ABD'den teşvik beklentisi ile arttı

 

ABD vadelilerinde teşvik gerilemesi

 

Altın fiyatları yatay seyir izliyor

 

Petrol fiyatları teşvik gecikmesiyle geriledi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)