E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİstanbul Valisi'nden 1 Mayıs açıklaması---

İstanbul Valisi'nden 1 Mayıs açıklaması

İstanbul Valisi'nden 1 Mayıs açıklaması
23 Nisan 2016 - 13:03 borsagundem.com

İstanbul Valisi Vasip Şahin, 1 Mayıs kutlamalarına ilişkin resmi bir müracaat olmadığını, olduğu takdirde değerlendireceklerini söyledi

İstanbul Valisi Vasip Şahin, 1 Mayıs kutlamalarına ilişkin açıklamada bulundu.

Milli Eğitim Müdürlüğü,İstanbul Valiliği ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Maltepe Yaşam, Spor, Kültür ve Eğlence Parkı'nda düzenlenen 23 Nisan İstanbul Çocuk Festivali programında gazetecilerin 1 Mayıs kutlamalarına ilişkin sorusuna Şahin, "Henüz o konuda resmi bir müracaat olmadı, yazılı bir müracaat olmadı. Olduğunda değerlendireceğiz. Zannediyorum hafta içinde olur." yanıtını verdi.

Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu (DİSK), Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu (KESK), Türk Mimar Mühendis Odaları Birliği (TMMOB) ve Türk Tabipler Birliği (TTB) 15 Nisan günü yapılan toplantı sonrası, İstanbul'da 1 Mayıs'ı Taksim Meydanı'nda kutlayacaklarını açıklamıştı.

'Taksim'de kutlanması zor'

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş sendikaların kararı sonrası, 1 Mayıs ile ilgili kararı verecek olanın İstanbul Valiliği olduğunu belirterek, "Ama öyle görülüyor ki Taksim'de 1 Mayıs gösterilerinin olması, en azından bu 1 Mayıs'ta mümkün olmayacak ve İstanbul Valiliği büyük ihtimalle İstanbul'un miting alanları olan Yenikapı ya da Maltepe meydanlarını, oradaki miting alanlarını, bu törenleri yapacak insanlara, örgütlere yer olarak gösterecektir" ifadelerini kullanmıştı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)