E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİstanbul Valiliği'nden 2 yazara koruma!---

İstanbul Valiliği'nden 2 yazara koruma!

İstanbul Valiliği'nden 2 yazara koruma!
02 Ekim 2015 - 11:36 borsagundem.com

İstanbul Valiliği, Hürriyet gazetesi yazarları Ahmet Hakan ve Ertuğrul Özkök'e yakın koruma verilmesi kararı aldı

Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan geçen gece evinin önünde 4 kişinin saldırısına uğradı. Hakan'ın avukatları tehditler üzerine 17 gün önce yakın koruma talebinde bulunmuş ama İstanbul Valiliği talebe yanıt vermemişti.

Hakan'a yapılan saldırı sonrası valilik harekete geçti. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Koruma Şubesi, bugün Ahmet Hakan'ın avukatı Turgut Kazan'in koruma önlemlerinin arttırılması yönündeki 14 Eylül tarihli dilekçesini işleme koydu. Saldırıya uğrayan Hürriyet yazarı Ahmet Hakan'a yakın koruma verilemesi kararı alındı. Avukatlarının koruma talebinde bulunduğu Hürriyet gazetesi yazarı Ertuğrul Özkök'e de yakın koruma verilmesi karara bağlandı. Korumalar bugün gün içinde görevlendirilecek.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • kerim03 Ekim 2015 09:03

    korumaya falan gerek yok aslında, bazı odaklar nefret dilinden ve ayrımcılıkta, hedef göstermekten vazgeçse kimse kimseye saldırmaz..

  • Algi02 Ekim 2015 15:42

    Detaylı arastirma yapılsa bu olayı yapanlar kendi adamları çıkar.

  • fıtına osman02 Ekim 2015 14:42

    yazık olacak o polislere bunların nesini koruyacaksın bunlara korumalara güvenip daha çook ülkeye zarar verir habakalım onları öteki dünyada kim koruyacak. hem okadar kazanıyorlar tutsunlar kendi korumalarını

  • krn-i02 Ekim 2015 12:09

    Özel güvenlik yasası çıktı yine devletten bekliyorlar aldıkları ücretlerin bir kısmını kendilerini korumaları için emekli polis veya jandarma tutsunlar koruma polisleri de devletin yani vatandaşın işleri için uğraşsınlar bizim vergilerimizle devleti beyenmeyen lere koruma biz vatandaşları kim koruyacak her gün darptan polis merkezlerine müracaatlar var ama kimseye koruma verilmiyor gazetecinin dokunmazlığı mı var