E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİstanbul merkezli 8 ilde sahte altın operasyonu---

İstanbul merkezli 8 ilde sahte altın operasyonu

İstanbul merkezli 8 ilde sahte altın operasyonu
08 Ocak 2021 - 09:20 borsagundem.com

Piyasaya sahte ve ayarı düşürülmüş altın sürdükleri tespit edilen 103 kişinin yakalanması için İstanbul merkezli 8 ilde eş zamanlı operasyon düzenlendi.

Piyasaya sahte ve ayarı düşürülmüş altın sürdükleri tespit edilen 103 kişi için İstanbul merkezli 8 ilde eş zamanlı operasyon başlatıldı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından başlatılan operasyonda, bir şebekenin Fatih’teki 8 atölyede ürettiği sahte ve ayarı düşürülmüş altınları, Anadolu şehirlerinde piyasaya sürerek haksız kazanç elde ettiği bilgisi üzerine çalışma başlatıldı.

ÇOK SAYIDA KİŞİ YAKALANDI

Çalışma kapsamında yürütülen 6 aylık teknik ve fiziki takip sonucu şebeke 103 kişinin adres bilgileri tespit edildi. Ekipler İstanbul merkezli 8 ilde gerçekleştirdiği eş zamanlı operasyonda çok sayıda şüpheli yakalandı. Yapılan aramalarda ise çok sayıda sahte ve ayarı düşürülmüş altın ele geçirildi.

Yabancılar oğulları ne sattı?

 

Katar: Türkiye ile ilişkiler etkilenmez

 

Günün önemli şirket haberleri 08/01/2021

 

Borsa ve dolarda kritik seviyeler!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)