E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİstanbul merkezli 30 ilde FETÖ operasyonu---

İstanbul merkezli 30 ilde FETÖ operasyonu

İstanbul merkezli 30 ilde FETÖ operasyonu
01 Eylül 2020 - 01:57 borsagundem.com

Terör örgütü FETÖ'nün TSK yapılanmasına yönelik başlatılan operasyonda 76 kişi için yakalama emri bulunuyor


HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • muck01 Eylül 2020 07:41

    feto ulkemız tarihinde bir takat dın tarikatı olarak bu kadar örgutlenmemışken, hangi siyasiler tarafından devletin kılcal damarlarına kadar gitmelerine izin verilmştir. Ataşrıma komisyonu kurulmalı artık tbmm de. hangi syarilar tehditle ve baskı altında feto emirlerini korkudan uygulamış bunların devlete kademelerine girmesine neden olmuştur ? bir din ve tarikat örgutu nasıl bukadar devlete sızar aklım almıyor. millet kpss le 10 yıl açlışıp, okuyuop bir öpretmen ıolamaz ıken, bunlar sınavıda, mulakatıda, atamayıda, okuluda, hereyi ayarlıp senımemu yapabiliyor. Aklım almıyor. heryerde bu şerefsizlerin adamı var demekkı. siyasi ayak hala yok. imaksnız bi durum yaaa

  • Nuck01 Eylül 2020 09:13

    Aklın almadığına göre bayağı küçükmüş. Zeki çocukları dersanelerine ücretsiz kaydedip, ÖSS de derece yapan çocukları iyi üniversitelerde yurtlarında okutup, mezun olunca da memuriyete sokuyorlardi. Zeki çocuk+ iyi eğitim, alkol sigara karı kız da yok.