E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-Magazinİstanbul İkitelli'de tehlikeli gerginlik---

İstanbul İkitelli'de tehlikeli gerginlik

İstanbul İkitelli'de tehlikeli gerginlik
25 Ağustos 2014 - 00:19 borsagundem.com

İstanbul İkitelli'de Suriyeli 2 kişinin bir Türk çocuğunu dövdüğü iddiasıyla toplanan mahalleli, Suriyelilere ait ev, iş yeri ve otolara saldırdı

Mehmet Akif Mahallesi Aşık Veysel Caddesi’nde akşam saat 20.00 sıralarında yaşanan olayda, iddialara göre, Suriyeli 2 kişinin tartışma sonucu bir Türk çocuğunu tartakladı. Olayı haber alan çocuğun yakınları ve komşularından oluşan gençler, ellerinde sopalarla Suriyelilerin bulunduğu sokağa hareket etti.

‘Suriyelileri istemiyoruz’ diye slogan atan grup, Suriyelilere ait olduğu belirtilen kebapçı dükkanına saldırdı. Camları kırarak içeri gren grup masa ve sandalyelere zarar verdi. Zaman zaman tekbir getirdiği gözlenen grup daha sonra eve saldırarak camlarını kırdı. Olaylar nedeniyle beş Suriyeli kadının yaralandığı kaydedildi. Yaralı kadınlar ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Olayların büyümesi üzerine mahalle sakinleri polis ekiplerini haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri güvenlik önlemi aldı. Her ihtimale karşı TOMA hazır bekletildi. Havadan da helikopter polis ekiplerine destek verdi.



Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)