E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket Haberleriİstanbul Havalimanı’nın boyaları Polisan Kansai’den---

İstanbul Havalimanı’nın boyaları Polisan Kansai’den

İstanbul Havalimanı’nın boyaları Polisan Kansai’den
05 Kasım 2018 - 17:19 borsagundem.com

Polisan Kansai Boya, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 29 Ekim’de hizmete açılan İstanbul Havalimanı’nın (İGA – İstanbul Grand Airport) boya tedariğini sağladı

Polisan Kansai Boya, İstanbul Havalimanı’nın da boya tedariğini üstlendi.

Şirket, İstanbul Havalimanı’nın ilk fazına sektörün en sağlıklı, en çok tercih edilen ürünleri arasında yer alan iç cephe ürünü Elegans Extra Yarımat’ın da içinde bulunduğu geniş bir portföyle hizmet verdi.

Yolcu sayısı, kapladığı alan, terminal binası ve otoparkı başta olmak üzere birçok alanda dünyanın en büyüğü olacak İstanbul Havalimanı’nın tüm fazları tamamlandığında yıllık 200 milyon yolcu kapasitesi ile 350’den fazla destinasyona uçuş imkânı sağlayan, dünyanın en önemli havacılık merkezi haline gelmesi bekleniyor.

1 milyon metrekare alanda 15 bin kova boya kullanıldı

Polisan Holding CEO’su Erol Mizrahi, projenin tedarikçisi olmalarından dolayı gurur duyduklarını belirterek, şunları söyledi:

“İstanbul Havalimanı, Türkiye’de hatta dünyada son yıllarda geliştirilen özel projelerden belki en önemlisi… Cumhuriyet Tarihi’nin bu en büyük ve stratejik projesinde yer almaktan gurur duyuyoruz. Bu özel projede ürün gamımızda yer alan astar ve son kat boyalarla hizmet verdik. Portföy içerisinde sektörün en sağlıklı, en çok tercih edilen ürünleri arasında yer alan iç cephe ürünü Elegans Extra Yarımat ürünümüz de bulunmaktadır. Projenin ilk fazında 1.000.000 m2 ve üzeri, farklı ürün grupları ile birlikte 15 bin kova üzeri bir tüketim gerçekleşti. Polisan Kansai Boya olarak, Dünya markası olma yolunda emin adımlarla ilerliyor ve uluslararası işlere imza atıyoruz.”

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 13,64
En Yüksek: 13,73
En Düşük: 13,35
Değişim 1,87 %
FK: 13,84
PD / DD: 0,92
İşlem Hacmi 138.980.362
Toplam Adet: 10.245.069
Ağırlıklı Ort.: 13,55