E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİstanbul Emniyeti'ne sürpriz ziyaret---

İstanbul Emniyeti'ne sürpriz ziyaret

İstanbul Emniyeti'ne sürpriz ziyaret
21 Aralık 2013 - 18:00 borsagundem.com

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne geldi

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne atanan Selami Altınok'u ziyaret etti. Saat 16.50'de İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne gelen Bozdağ'ı Altınok kapıda karşıladı. Bozdağ, basın mensuplarının "Açıklama yapacak mısınız?'' sorusuna yanıt vermeden içeri girdi. 
'SUÇ DUYURUSUNDA BULUNUYORUM' DEMİŞTİ
Bekir Bozdağ'dan İstanbul merkezli yürütülen yolsuzluk ve rüşvet operasyonu ile ilgili,  ''AK Parti hükümetlerinin yüzü aktır, alnı aktır. Biz büyük bir aileyiz. Bu aile içinde birilerinin eksikliği olduğu zaman bugüne kadar bunu hiç örtmedik, örtülmesine de izin vermedik. Soruşturmanın gizliliği ihlal edildi. Soruşturmada gizlilik kararını ihlal eden savcıysa savcı, katipse katip kolluk kuvvetiyse kolluk kuvveti ise kolluk kuvveti hakkında suç duyurusunda bulunuyorum'' demişti. Hürriyet.com.tr
 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • aa27 Aralık 2013 10:30

    çok tehlikeli ve karanlık bi adam bu !

  • PİŞKİNLİĞİN BU KADARI OLUR22 Aralık 2013 00:34

    Allah sizin gibi hükümetten bu Milleti gerçekten korusun...Sizler nasıl insanlarsınız ya? Halkın rahatsız olduğu işleri hala sürdürüyorsunuz.Emniyeti darmadağın ettiniz, birde Emniyete gidebiliyorsunuz.Halk bu süreçte ne düşünür demiyorsunuz.

  • vatandaş21 Aralık 2013 23:40

    Bütün hükümet İstanbul emniyetine çöktü. Yeni müdüre allah kolaylık versin. Bu arada şaibeli ve kayıp bakan Güler habire emniyeti hallaç pamuğu gibi atıyor. Polis sırf menfaatlerine dokunduğu için şamar oğlanına döndü.Bu siyasilerin elinden tüm kurumları almadıkça bu ülke gelişmez. Ancak yolsuzlukla yürür

  • 57'li21 Aralık 2013 20:08

    NE AÇİKLAMASI YAPACAK.YÜZLERŞMŞ VAR.