E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİstanbul Emniyet'inde deprem---

İstanbul Emniyet'inde deprem

İstanbul Emniyet'inde deprem
22 Ocak 2014 - 18:39 borsagundem.com

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde, Narkotik, Asayiş ve Yabancılar Şube'de görevli 8'i emniyet amiri 100 polis daha görevden alındı.

Türkiye’yi sarsan yolsuzluk ve rüşvet operasyonunda, İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nde, İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın’ın da arasında bulunduğu 116 emniyet müdür yardımcısı, şube müdürü ve şube müdür yardımcısı görevden alındı ya da pasif görevlere kaydırıldı. Başta operasyonel şubeler olmak üzere yaklaşık 1000 polis memurunun da görev yeri değiştirildi.

Poliste deprem sürüyor

Hürriyet'in haberine göre görevden alma ve tayinlerde son deprem dün akşam yaşandı. Narkotik Suçlarla Şube Müdürlüğü'nde 34 ve Asayiş Şube Müdürlüğü'nde 7'si emniyet amiri 36 polis görevden alındı. 100 polis, yeni görev yerlerinde görevlendirilmeleri yapıldı. Tayinler kapsamında Yabancılar Şube Müdürlüğü'nde görevli bir emniyet amiri de görevden alındı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Güvenlikçi23 Ocak 2014 01:58

    Asker+polis+özel güvenlik+kapıcı bekçi. Gereksiz yaratılan güvensizlikden birileri ekmek yiyor. Teknoloji çağında önleyiic güvenlik önemli. ABD silaha değil istihbarata yatırım yapıyor, her e-mail, internet sayfası, telefon bağlantısı v.s. okunuyor. Sakat olanları inceliyorlar.

  • ŞAH İSMAİL HATAYİ22 Ocak 2014 22:44

    polismi dediniz; türk polisi = zulüm = korkaklıktır. Işık onunla olsun hrantı anma töreninde , polislerin beyaz bere takacak kadar BAYAĞILAŞMALARI ise insanlıktan nasiplerini almadıklarını gösterir.

  • mehmet22 Ocak 2014 19:44

    hrand dink in eyleminde beyaz bere giyen ve giymeleri için talimat verenler varsa onlarnda görevden alınması gerekir çünkü beyaz bere parelel polisin devlete direnişinin geldigi son nokta olmuştur

  • Muhammet22 Ocak 2014 19:26

    ALLAH'IN DEDİĞİ OLUR HERŞEY HER NESNE SOYUT KAVRAMLAR PARTİLER BİLE EVET DOĞAR BÜYÜR ÖLÜR DOĞAN'IN KANUNUDUR KİMSE KABUL ETMEK İSTEMESEDE ÖLÜM GERÇEKTİR KİMLER GELDİ KİMLER GEÇTİ HOCAM MEVZU BUNU ANLAMAKTA

  • İdari Mahkemeler Unutuldumu?22 Ocak 2014 19:19

    Ankara Bölge İdare Mahkemesi, yolsuzluk ve rüşvet operasyonu sonrası görevden alınan Emniyet Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanı Ramazan Akyürek'in görevinden alınmasıyla ilgili “yürütmeyi durdurma” kararı verdi.

  • HADİ OLDU DİYELİM.22 Ocak 2014 19:10

    Sayın EMNİYET MÜDÜRLERİ sizlerede sıra gelecek zamanını bekleyin sizlerde TBMM de bir depreme imza atarsınız umarım.hele ASKERİYE yani G. kurmay ÖRDEK olmuş seyrediyor.yokmu askeriyenin içinde babayiğit birisi bizleride arkasına alsın .