E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden alarm yazısı---

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden alarm yazısı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden alarm yazısı
27 Temmuz 2015 - 13:14 borsagundem.com

İstanbul Polisi, halkın yoğun olarak bulunduğu yerlerde meydana gelebilecek saldırılara karşı önlemlerini arttırdı

Suruç’ta meydana gelen 32 kişinin hayatını kaybettiği canlı bomba eyleminin ardından özellikle güvenlik güçlerine yönelik saldırılar artarken, İstanbul Polisi, halkın yoğun olarak bulunduğu yerlerde meydana gelebilecek saldırılara karşı önlemlerini arttırdı. İzinlerin kaldırıldığı İstanbul Polisi’nin tüm birimleri uyarıldı, şüpheli durumların acilen Terörle Mücadele Şubesi’ne iletilmesi istendi.

Emniyet Müdür Yardımcısı Mustafa Çalışkan imzasıyla tüm birimlere gönderilen yazıda, Suruç’taki olayın ardından yaşanan saldırılar ve geçen cuma günü eş zamanlı olarak bir çok ilde yasadışı örgütlere yönelik gerçekleştirilen operasyondan bahsedildi. Operasyon sırasında yasadışı DHKP-C örgütü üyesi olduğu belirtilen Günay Özarslan’ın ölü ele geçirildiği, buna paralel polise yönelik saldırılar yapıldığı ifade edildi. Saldırıların devam edeceği yönünde istihbarat bilgisi olduğu ifade edilen yazıda, “Törer örgütlerinin Yenikapı, Hacıosman, Osmanbey ve Taksim metroları ile metrobüs duraklarına  bombalı eylem gerçekleştirebilecekleri, İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne yönelik saldırıda bulunulacağı yönünde bilgiler elde edilmiştir” denildi.

Saldırıların diğer metro ve toplu taşıma araçlarına, güvenlik güçleriyle araçlarına, emniyet binaları, tetsis ve lojmanlarına, kamu binalarına ve halkın kalabalık olarak bulunduğu noktalara gerçekleştirilebileceği kaydedilerek, “Bu nedenle personelin konuyla alakalı duyarlı bulunması yönünde uyarılmasnı, alınan güvenlik tedbirlerinin gözden geçirilerek, olabilecek gelişmelerden anında Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü’ne bilgi verilmesi...” denildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ateşten gömlek27 Temmuz 2015 14:39

    Bu iktidar güzelim memleketi ne hale soktu amaç algı oluşturup yeni hükümetin kurulmaması ve olası seçimde rant elde etme bir kişinin geleceği yüzünden tüm memleket insanı cayır cayır yanıyor buna halk gereken cevabı sandıkta verecektir tabi ileriye gidilecek mesafe geriye oylamaya başladı dolar 3 lira olsun yakıt 5 lirayı açsın bakalım ne olacak

  • ali27 Temmuz 2015 13:29

    biber gazı ve basınçlı sudan başka ne önlemi var merak ettik

  • Suna Bak27 Temmuz 2015 13:27

    Guzelim ulke ne hallere geldi artik bize disari adim dahi atmayin dicekler az kaldi.Allahim sabir selamet ver bizlere...