E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİstanbul Bahçelievler'de bombalı saldırı---

İstanbul Bahçelievler'de bombalı saldırı

İstanbul Bahçelievler'de bombalı saldırı
26 Nisan 2016 - 06:18 borsagundem.com

Bahçelievler'de faaliyet gösteren Malatya Pütürge Çevre Köyleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ne patlayıcı madde atıldı

Bahçelievler'de bir dernekte toplantı yapıldığı sırada kimliği belirsiz kişi yada kişiler tarafından içeri patlayıcı madde atıldı. Dernektekiler panikle dışarı çıkarken bir kişi de yüzüne sıçrayan cam parçasıyla hafif şekilde yaralandı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Olay, Bahçelievler Zafer Mahallesi Baharistan Sokak içerisinde meydana geldi. Akşam saat 23.00 sıralarında Malatya Pötürge Çevre Köyleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyeleri ve yöneticileri dernek içersinde toplantı yapmaya başladı. Bu sırada derneğe bir kişi geldi ve içeridekilere selam verdikten sonra patlama meydana geldi. Ne olduğunu anlamayan dernek üyeleri hemen dışarı kaçtı. Patlama sırasında bir dernek üyesi, sıçrayan cam parçası nedeniyle yüzünden hafif şekilde yaralandı. Dernek üyeleri durumu hemen polis ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri çevrede geniş çaplı önlem aldı. Akrep diye tabi edilen zırhlı polis aracının da önlem amaçlı geldiği görüldü. Dernekte olay yeri çalışması yapan polis ekipleri, çevrede de güvenlik kamera görüntülerini inceledi. Polis ekipleri dernek üyelerinin tek tek ifadelerine başvurdu. Olay yeri inceleme polis ekipleri, patlamaya neden olan maddenin ne olduğunu araştırırken, içeriği hakkında bilgi vermedi.

"YAPANLARI LANETLİYORUZ"

Dernek üyesi olduğu öğrenilen Hüseyin Tırak, "İçeri giren bir kişi selam verdi, o sırada bir patlama oldu ama ne olduğunu anlamadık. Hepimiz sağa sola kaçtık ama anlamadık kimin ne yaptığını. İçeride 16 kişi vardık, herhangi bir yaralımız yok sadece bizim bir arkadaşın yüzüne cam parçası geldi. Çok şükür sıkıntı yok ama yapanları lanetliyoruz" dedi. Çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye alan polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)