E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİsrail’in Aşkelon kentinde alarm! Gazze'de şehit sayısı artıyor...---

İsrail’in Aşkelon kentinde alarm! Gazze'de şehit sayısı artıyor...

İsrail’in Aşkelon kentinde alarm! Gazze'de şehit sayısı artıyor...
12 Mayıs 2021 - 15:40 borsagundem.com

İsrail'in Aşkelon kentinde havada üst düzey güvenlik önlemi gözlemlenirken, İsrail savaş uçakları ve askeri helikopterler havalandı. Öte yandan Gazze Şeridi'ne düzenlenen saldırılarda şehit sayısı 53'e, yaralı sayısı 320'ye yükseldi.

Ramazan aynın son günlerinde İsrail yine Mescid-i Aksa'da saldırdı. Ardından yükselen tansiyon sonrası 13'ü çocuk 53 Filistinli saldırılarda hayatını kaybetti. 300'ü aşkın da yaralı var.

Öte yandan Filistin direniş grupları da İsrail'i füze yağmuruna tuttu. Misilleme saldırılarında ise 6 İsrailli hayatını kaybetti.

AŞKELON'DA ÜST DÜZEY TEDBİR

Hedef alınan kentlerden birisi de Aşkelon'du. Güvenlik tedbirlerinin en üst seviyede tutulduğu kentte kırmızı alarm verilmiş durumda. Reuters, Aşkelon kentinde havada güvenlik devriyesi yapan İsrail savaş uçağı ve askeri helikopterin fotoğrafını abonelerine servis etti.

Ayrıca Gazze Şeridi'nden İsrail'in Aşkelon kentine atılan roketlerin bir enerji tesisine isabet etmesi sonucu yangın çıkmıştı.

İsrail savaş uçakları Gazze'de 9 katlı binaya bomba yağdırdı

 

İsrail'den skandal açıklama: Bedel ödeyecekler...

 

BM'den İsrail ve Filistin için tam ölçekli savaş uyarısı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Vay be12 Mayıs 2021 16:20

    Normal artar sadece bıdı bıdı bıdı konuşuyor herkes hareket olmazsa berekette olmaz,Yüce Allah dilerse her mekanı elbette korur gücü yetendir,evet ama o zaman bize ne gerek var ? Biz ne iş yaparız Müslüman sıkıntı içindeyken nasıl yaşıyoruz yiyoruz içiyoruz akşam ne yesek diye düşünüyoruz bu ve buna benze mecralarda yorumda yapılmasa tık yok.