E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİsrail'den Gazze'deki bir hastaneye daha tehdit!---

İsrail'den Gazze'deki bir hastaneye daha tehdit!

İsrail'den Gazze'deki bir hastaneye daha tehdit!
20 Ekim 2023 - 23:09 borsagundem.com

İsrail'in abluka altındaki Gazze'nin güneyinde yer alan Kudüs Hastanesi'nin "bombalamaya hazırlık olarak" derhal boşaltılmasını istediği aktarıldı.

Filistin Kızılayından yapılan yazılı açıklamada, "İsrail işgal güçlerinden Gazze'nin güneyinde yer alan Kudüs Hastanesi'nin bombalanacağı yönünde tehdit alındığı" belirtildi.

Açıklamada, "İsrail ordusunun, 400'den fazla hasta ile buraya sığınan 12 bin kişinin bulunduğu Kudüs Hastanesi'nin acilen boşaltılmasını istediği" kaydedildi.

Gazze'deki El-Ehli Baptist Hastanesi katliamına işaret edilen açıklamada, yeni bir katliamın önüne geçmek için dünyaya acil müdahale çağrısı yapıldı.

İsrail'in Gazze'deki El-Ehli Baptist Hastanesine 17 Ekim'de düzenlediği saldırıda 471 kişi hayatını kaybetmiş, 28'i ağır 342 kişi yaralanmıştı.

Kassam Tugayları: ABD'li 2 rehineyi serbest bıraktık

 

Erdoğan, Sisi ile İsrail-Filistin çatışmasını görüştü

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail'in soykırıma varan operasyonları derhal durmalı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis : (21 Ekim 2023 11:50

    Filistin istekleri talepleri yanlıştır. Açık Açık Milletine ülke topraklarını savunması emri verilmelidir. silahhlı/silahsız vatan toprakları her bir kaış toprası sulanmadan İsraile teslim edilmeycek demelidir. topraklar, vatandır. Vatan toprakdan kaçılmaz. koruyacaksın. korumadıkça önce deden, sonra sen , sonra çocugun, sonrada torunun aynı acıyı tadacak. Bizlerinde ailelerimizden soyumuzdan onlarca şehidi var.. kimi çanakkale, kimi kafkas, kımı kuzey , kımı denızlerde vb.. Filistinde devlet organizasyonu, tek  ve düzenlı ordu girişimi yok. aslada olması. onlarc örgüt birbirini desteklemıyor, birlikte tek emir ve tek adımda uzlaşamıyor. İsrail en buyuk korkusuda bu. Filistin bu acıları malesef çekecek. 20 tır, 500 tır ekmek+su gitsede acılar ca sorunlar bitmeyecek... Bu stratejı çözüm uretmez. Japonlar anukleer bomba attılarda dunya çokmu umursadı ???? düzenlı birlikler, tek kordınasyonm olsa, filisitn halkı ordu ile mucadelye girer.

  • Fhr21 Ekim 2023 07:06

    Yok olur mu tehdit eden hamastır İsrail öyle şey yapar mı!!!.sığır sürüsü..