E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİsrail ve ABD'den ortak savunma sistemi---

İsrail ve ABD'den ortak savunma sistemi

İsrail ve ABD'den ortak savunma sistemi
19 Şubat 2018 - 16:48 borsagundem.com

İsrail ve ABD ortak balistik füze denemesini test ettiğini duyurdu

İsrail Savunma Bakanlığı, ABD Füze Savunma Ajansı ile birlikte dün gece 'Arrow-3' adlı füze savunma sistemini başarıyla test ettiğini duyurdu.

ABD ve İsrail tarafından uzun menzilli balistik füzelere karşı geliştirilen 'Arrow 3' sistemi balistik füzeleri atmosferde iken vurma yeteneğine sahip. 

İsrail Savunma Bakanlığı dün geceki denemenin İsrail'in orta bölgelerinde yapıldığını belirterek açıklamasında "Savunma Bakanlığı ve ABD Füze Savunma Ajansı Aroow 3 sisteminin plananlanan test uçuşunu başarıyla gerçekleştirdi. Arrow 3 durdurucusu fırlatıldı ve görevini tamamladı" dendi.

​İSRAİL'İN EN GELİŞMİŞ FÜZE SAVUNMA SİSTEMİ

Geçtiğimiz aylarda Arrow-3'ün planlanan iki denemesi biri güvenlik gerekçesiyle diğeri ise teknik sorunlar nedeniyle iptal edilmişti.

Arrow-3 İsrail'in sahip olduğu en gelişmiş füze savunma sistemi konumunda.

Katmanlı bir füze savunma sistemine sahip İsrail'de kısa mesafeli füzelere karşı 'Demir Kubbe', orta menzilli füzelere karşı 'Davud'un Sapanı' adlı savunma sistemleri de bulunuyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ...19 Şubat 2018 21:45

    ÖYLE BÖYLE ADAMLAR ÇALIŞIYOR ABİ. ŞU SİSTEMLERİ BİZ NEDEN ÜRETEMİYOR YAPAMIYORUZ =? ya potor çakma, ya sistem telifli, yok montajjı, yok yazılımı. lafa geldikmı üretmediğimiz şey yok.....

  • tv19 Şubat 2018 17:02

    israili savunmak abd yi bitirecek abd vatandaşları israil için harcanan paraların hesabını sormalı biz abdli vergi verenler israilin negibi birgetirisivarki abdeye demeli ben ce sadece abd ekonomisine zarar abd parasını boşuna israil için harcıyor