E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİsrail polisi Netanyahu'yu sorguya çekiyor---

İsrail polisi Netanyahu'yu sorguya çekiyor

İsrail polisi Netanyahu'yu sorguya çekiyor
02 Mart 2018 - 10:40 borsagundem.com

Ülkenin en büyük telekom şirketi Bezeq'teki yolsuzluk soruşturmasını yürüten polis ekipleri, İsrail Başbakanı ve eşini ilk kez sorguladı

Son dönemde yolsuzluk soruşturmalarıyla başı dertte olan İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu için bugün bir ilk yaşandı.

İsrail radyosu, polis ekiplerinin Başbakan Netanyahu ve eşini sorguya çektiğini duyurdu. Netanyahu'ya ülkenin en büyük telekom şirketi Bezeq'te yaşanan yolsuzlukla ilgili sorular yöneltildi.

2017 yılının son günlerinde Netanyahu'nun sağ kolu David Bitan yolsuzluk soruşturmaları nedeniyle istifa etmek zorunda kalmıştı.

Netanyahu'ya yakın bir isim olan Bitan'a yöneltilen suçlamalar arasında rüşvet, dolandırıcılık ve emniyeti suistimal gibi başlıklar vardı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • iso02 Mart 2018 10:45

    Sevmediğiniz yahudideki adalet düzenine bak... Biz de polis cb'nin oğlunu alamadı sorgulamak için. O kadar yolsuzluk bakanlar fln 1 kişi ceza almadı. Bırak cezayı soruşturma bile yapılamadı...