E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİspanya'dan AB'ye Türkiye çağrısı---

İspanya'dan AB'ye Türkiye çağrısı

İspanya'dan AB'ye Türkiye çağrısı
22 Mart 2021 - 20:51 borsagundem.com

İspanya Dışişleri Bakanı Arancha Gonzlez Laya, Avrupa Birliği (AB) ile Türkiye arasındaki bağların onarılması gerektiğini söyledi.

İspanya Dışişleri Bakanı Arancha Gonzlez Laya, Avrupa Birliği (AB) Dışişleri Bakanları Toplantısı öncesinde açıklamalarda bulundu.

Laya yaptığı açıklamada, AB ile Türkiye arasındaki bağların onarılmasını savundu. Laya, “Bu, İspanya’nın birkaç aydır süren muazzam kargaşadan sonra olumlu bir şekilde inşa etmek istediği ilişkidir. Madrid aylar süren anlaşmazlıklardan sonra ‘belki de Türkiye ile olumlu bir gündem dürtüsü arama zamanının geldiğine' inanıyor” dedi.

“TÜRKİYE’NİN AÇIK DESTEĞİ GEREKLİ”

Laya, İspanya’nın bu toplantıya umutlu geldiğini ifade ederek, ancak ilişkilerde iyileşme sağlamak için Türkiye’nin açık desteğinin gerekli olacağını belirtti. Bakan Laya, “Bu bakanlar toplantısını güçlü ve tanımlanmış bir Avrupa gündemiyle terk etmeyi umuyoruz” dedi.

AB ülkelerinin dışişleri bakanları 25-26 Mart’ta yapılacak olan toplantı öncesinde bugün bir araya gelerek, Türkiye ve Rusya ile ilişkiler de dahil birçok konuyu ele aldı.

Biden: Dört kişilik bir aile 5 bin 600 dolar yardım alacak

Powell: Kripto para birimlerini spekülasyon aracı olarak görüyorum

Vakko hisseleri 15 gün boyunca tek fiyattan işlem görecek

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)