E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporİsmail Kartal'dan Löw açıklaması! Transfer itirafı...---

İsmail Kartal'dan Löw açıklaması! Transfer itirafı...

İsmail Kartal'dan Löw açıklaması! Transfer itirafı...
15 Ocak 2022 - 22:26 borsagundem.com

Spor Toto Süper Lig’in 21’nci haftasında Fenerbahçe, Fraport TAV Antalyaspor deplasmanında sahadan 1-1 sonuçla ayrıldı. Sarı-lacivertli takımla sezon sonuna kadar sözleşme imzalayan İsmail Kartal açıklamalarda bulundu.


Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal maçın ardından şu ifadeleri kullandı:

"Ben Fenerbahçe'ye hayatım boyunca boş kağıda imza attım. Başkanla konuştuğumda sezon sonu, bilmem kaç yıl... Fenerbahçe için göreve davet edilirsem gelirim. Löw falan bugünün konusu değil. Takımımızı toparlamak, daha başarılı olmak için çalışıyoruz. O konular başkanımızın sorumluluğunda. Benim bunlarla ilgili bir şey söylemem doğru olmaz."

"BU TAKIMIN TRANSFERE İHTİYACI VAR"

"5-6 tane oyuncumuz gayet güzel oynadılar. Bazı oyuncuların performansı düşük olabilir. Son dönemde iyi sonuçlar gelmediği için demoralize oldu oyuncular. 3 şeyle ilgileniyorum. Moral motivasyonlarını yukarı çekmeye, özgüvenlerini kazandırmaya çalışıyorum. Fizik olarak geliştirmeye çalışıyorum. Taktik olarak dizayn etmeye çalışıyorum. Bunları başarabilirsem... Zaman yok ama zamanı yaratıp başarmam lazım. Antrenör olarak benim görevim bu. Bu takımın transfere ihtiyacı var. Bazı bölgelerde eksiklikler var."

"İYİ OYNUYOR GİBİ GÖRÜNÜYORUZ AMA..."

"Önümüzde 3 kupa var. Hangisini alırız, kaç kupa alırız bilemem ama 3 kupa için de mücadele edeceğiz. Maça iyi başladık. 25-30 dakika iyi gittik. Daha sonra Antalyaspor maça ortak oldu. İlk yarı hemen hemen böyle gitti. İkinci yarıya iyi başlayamadık. Hamlelerle takım toparlanmaya başladı. Topun bizde kalmasını sağladık. O ara gol geldi. Golden sonra mecburi değişiklikler yaptık. Hasta, sakat oyuncularımız vardı. Hazır olmamalarına rağmen kadroya aldık. Bu şartlara rağmen 3 puan alıp evimize gitmek istiyorduk. Golden sonra hemen gol yedik. Karambolde Berke Özer'in beline bir darbe geldi. Durumu belli değil. Topla oynama yüzdesi %61'di. İyi oynuyor gibi görünüyoruz ama şut, ortada Antalyaspor daha iyiydi. Hücumsal anlamda üretkenlik düşüktü. Hoşuma giden bir taraf vardı, taktik disiplin anlamında iyiydik. Bu sevindirici bir durum. Hücumsal anlamda istediklerimizi yapamadık. Çünkü, o üretkenliği sağlayamadık."

"Bunların hepsi bizim oyuncularımız. Oyun içerisinde değişiklikler olacak. Elimdeki oyuncuları en iyi şekilde kullanmaya çalışıyorum. Ferdi yüzde 100 olmasa da sol bek oynattık. Muhammed'i sol beke attık. Oyunu elimizde tutup kazanmak istedik ama olmadı. Biz Fenerbahçe'yiz. Aramıza katılacak arkadaşlarımız var. Zamanla yarışıyoruz şu anda. Zamanımız yok. 3 günde 1 maç oynuyoruz. Hastalar var, sakatlar var. 3 günde 1 maç olduğu için en hızlı şekilde aramıza dönmelerini, birlikte daha çok mücadeleyle yolumuza devam etmek istiyoruz."

"BU TAKIMA GÜVENİYORUM"

"Bugün çok fazla hücumda çok üretken olamadık. Takımın taktik disiplini çok yüksekti. O tarafından bakarsak olaya güzel bir şey. Dediğim gibi bunu geliştireceğiz. Oyun da, takım da, oyuncular da gelişecek. Ben buna yürekten inanıyorum. Türkiye'de üç kulvarda mücadele eden tek takım Fenerbahçe. Bu takım boş değil. Ben bu takıma inanıyorum. Aksaklıklar var. Bunu söylüyoruz. Saklayacak değiliz. Görünüyor zaten. Düzelteceğiz. Sabra ihtiyacımız var. Biz bu işi düzeltebileceğimiz kadar düzelteceğiz. Ben en iyi şekilde düzelteceğime inanıyorum."

İstenen bonservis belli oldu: Fenerbahçe'den transfer bombası!

 

Antalyaspor: 1 - Fenerbahçe: 1

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)