E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaTeknolojiİsmail Demir: Güvenlik güçlerimize CATS teslimatı gerçekleştirdik---

İsmail Demir: Güvenlik güçlerimize CATS teslimatı gerçekleştirdik

İsmail Demir: Güvenlik güçlerimize CATS teslimatı gerçekleştirdik
15 Mayıs 2022 - 20:37 borsagundem.com

Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, silahlı insansız hava araçlarının (SİHA) keskin gözü CATS Elektro-Optik Sensör Sistemi kameralarının üretim, entegrasyon ve teslimatlarının devam ettiğini açıkladı.

Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, CATS kameralarına yönelik çalışmalara ilişkin bilgi verdi.

SİHA'ların keskin gözü CATS kameralarının üretimlerini ve bu araçlara entegrasyonlarını sürdürdüklerini belirten Demir, "Son olarak güvenlik güçlerimize çok sayıda CATS teslimatı gerçekleştirdik." ifadesini kullandı.

CATS, hava platformlarının hedefleme, keşif ve gözetleme ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla ASELSAN tarafından milli olarak üretiliyor.

Türk SİHA'ları savaşa yön veriyor

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Aydın15 Mayıs 2022 22:28

    Bunları yapacağınıza heykel yapsaydınız daha faydalı olurdu ülkemize. (6) 

  • Mucise Reis ;)15 Mayıs 2022 22:10

    Kana da vermediği mercekler ile iha siha üretimini yok etmeyi amaçlıyordu. ama aynı teknolojı zaten yerli olarak yapılmaya gayret ediliyordu. bu cats ler mercek optik oluyor. aynı işlemi görebilecek kabiliyete geliyor. ama asıl olan şu. Bu teknolojı sadece iha siha değil, ilerleyen yıllarda çok farklı  alanlardada kullanılacak. güvenlik kameraları, farklı sistemlerde askeri araçlarda cats ler, kendi giden otomobil, kulelerde, vb. vb. farklı üretim alanlarda gelecekte kullanılabilir olacak. Belki çok ileride ar ge merkezlerinde gelecek teknolojık urunlerde, yada yurtdışı baz ihracat alanlarında. önü açık sektör. belki sivil dronler, tarım alanıdna drone lar,  vb. vb. proje yaygınlaştırılmalı, gelir artsın