E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisİşlem hacmindeki payı yarı yarıya düşen Ak Yatırım yılın aracı kurumu seçildi---

İşlem hacmindeki payı yarı yarıya düşen Ak Yatırım yılın aracı kurumu seçildi

İşlem hacmindeki payı yarı yarıya düşen Ak Yatırım yılın aracı kurumu seçildi
07 Kasım 2022 - 10:35 borsagundem.com

Ak Yatırım, Global Banking & Finance Awards'da üst üste dördüncü kez 'Türkiye'nin En İyi Aracı Kurumu' seçildi. Peki hangi kriterlere göre, hangi kurumlarla kıyaslandı?

BORSAGUNDEM.COM - ÖZEL HABER

Son aylarda Borsa İstanbul’da işlem hacmi yarı yarıya düşüş kaydeden Ak Yatırım, Global Banking & Finance Awards'da üst üste dördüncü kez 'Türkiye'nin En İyi Aracı Kurumu' seçildi. TradeAll TR de 'Türkiye'nin En İyi Yatırım Uygulaması' ödülüne layık görüldü. Ancak henüz 2022 yılı bitmedi! Ayrıca Ak Yatırım’ın işlem hacmi sıralamasındaki payında önemli düşüşler yaşandığı biliniyor.

Takasbank verilerine göre, İş Yatırım, Ziraat Yatırım ve Garanti Yatırım gibi önemli kurumlarla işlem hacminde ilk 5’te 2022 yılına başlayan Ak Yatırım, 2022 şubat ayını da 5. olarak kapatıyor. Mart ayı daha iyi geçiyor ve Ak Yatırım işlem hacmi sıralamasında 4. sıraya yükseliyor. Nisan ve Mayıs ayında sıralamadaki yerini koruyor. Haziran ayında 3. sıraya yükselerek performansını artırıyor. Temmuz ayında büyük bir düşüş yaşanıyor. Ak Yatırım bir anda sıralamada geriliyor. Borsagundem.com’un yaptığı derlemelere göre Ağustos ayında yeniden 6. sıraya yükselse de eylül ayında çıkış devam etmiyor aksine 7. sıraya geriliyor. Ekim ayında ise yeniden 10. sıraya kadar geriliyor. Ak Yatırım’ın işlem hacmindeki payı yüzde 6 seviyelerinden yüzde 3’ün altına geriliyor. Ardından da Ak Yatırım, Global Banking & Finance Awards'da üst üste dördüncü kez 'Türkiye'nin En İyi Aracı Kurumu' seçiliyor.

Günün önemli şirket haberleri 07/11/2022

Parsan ve Koroplast sorusu

12 göstergesi "al" veren hisseler (07/11/2022)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ATA BERK17 Kasım 2022 09:37

    'Türkiye'nin En İyi Aracı Kurumu' Marbaş  Menkuldur tartışılmaz

  • Dost Acı söyler 16 Kasım 2022 21:42

    Bu sıralamalara girmek için "katılım bedeli" ödüyorsunuz, eh böyle birinci oluyorsunuz işte. Bunu hemen herkes yapıyor. Şaşılacak bir şey yok danışıklı dövüş. Yılın en iyi CIOsu ödüllerinin falan da neye dayalı verildiği malum.

  • Yemezler17 Kasım 2022 16:48

    Yasal ama etik değil. Bana biraz zavallıca da geliyor parayla ödül almak. Ak yatırımı bilmesek hadi neyse diyeceğiz de...

  • acacu08 Kasım 2022 01:08

    Bir ara serverları bozulmuştu da müşteriler 2 gün hesaplarına ulaşamamış, hisse alıp satamamıştı, ben mi yanlış hatırlıyorum? Enteresan bir ödül olmuş.

  • 🧠07 Kasım 2022 20:33

    Şakamısınjz siz akyatırım ne ya

  • ad08 Kasım 2022 10:43

    akyatırımın kaçıncı sırada olduğu hiç önemli değil. Şunu söyleyebilirim. Müşterilerine sunduğu TradeAllTR platformu, diğer kurumların sundukları platformlardan çok çok üstünde.birkaçını denemiş biri olarak söyliyorum.Tek kusurları platformun kotalı olması ve bazı özelliklerin kısıtlanması.umarım ileride bu sorunlar da giderilir.

  • Parali 07 Kasım 2022 20:02

    O oduller para ile