E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİSKİ üst yönetimi istifa etti---

İSKİ üst yönetimi istifa etti

İSKİ üst yönetimi istifa etti
02 Ağustos 2019 - 09:03 borsagundem.com

İSKİ üst yönetimi toplu olarak istifa etti.

İSKİ üst yönetiminin toplu olarak istifa ettiği duyuruldu. Açıklama twitter üzerinden geldi.

İSKİ'nin twitter hesabından yapılan açıklamada şöyle denildi:

"İstanbul Büyükşehir Belediyesine bağlı kamu kununu olan İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) Genel Müdürlüğünün Üst Yönetimi olarak 23 Haziran Seçiminden itibaren geçen altı haftalık sure boyunca gerçekleşen brifing ve toplantılarda hayati öneme sahip su ve atık su hizmetleriyle ilgili kurumsal bilgi birikimi ve tecrübemizi yeni yönetime aktarırken, yöneticilik görevlerimizi devretme talebimizi de her fırsatta dile getirdik. Bu süre zarfında su ve atık su hizmetlerini de titizlikle yürütmeye devam ettik. Bu süre zarfında su ve atık su hizmetlerini de titizlikle yürütmeye devam ettik. Ne mutlu bize ki İSKİ 1994 yılından bu yana küresel ısınma, iklim değişikliği gibi olumsuz senaryoların daima hesap edildiği bir planlama sayesinde, İstanbul'da temiz suyun güvencesi olmuştur. Gerçekleştirilen yatırımlarla 'en kurak yıllar' da dahil olmak üzere kesintisiz bir şekilde dünya standartlarında sağlıklı ve kaliteli içme suyu İstanbullulara ulaştırılmaktadır.

Önümüzdeki 50 yılın su ihtiyacı da planlanmıştır. İSKİ bugün iddialı ve istikrarlı yatırımları sayesinde dünyanın en büyük su kurumlarından biridir. İstanbul'u suya kavuşturmakla başlayan bu başarı hikayesi hepimizin, bütün İstanbulluların övüncüdür. İstanbul'un denizleri, dereleri, su kaynakları ve Haliç atık su kirliliğinden korunmuş, sağlıklı bir çevre oluşturulmuştur. Atık su arıtma oranı yüzde 99 seviyesine yükseltilmiştir. İSKİ Genel Müdürlüğünün üst yönetimi olarak İstanbul'a su hizmetinin kutlu bir vazife olduğu bilinciyle, bugüne kadar yürüttüğümüz İSKİ'deki görevlerimizden kendi isteğimizle ayrılıyoruz.

Yeni oluşacak İSKİ Yönetimi ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve ekibine başarılar diliyoruz. Bu vesile ile başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere İstanbul'un tarihi su probleminin çözümünde bugüne kadar emek sarf eden bütün İstanbul Büyükşehir Belediye yönetimi ve büyük İSKİ ailesinin tüm mensuplarına bir kez daha şükranlarımızı sunarken, tecrübelerimizin İstanbulluların her zaman emrinde olduğunun bilinmesini ayrıca kaydetmek istiyoruz. Siz değerli İstanbullulara sevgi ve saygılarımızı sunuyor, su gibi aziz olmanızı diliyoruz.

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü: Fatilı TURAN. Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Genel Müdürü Prof. Dr. İzzet ÖZTÜRK. Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Adem ESEN. Yönetim Kurulu Üyesi Av. Sıddık ERASLAN. Yönetim Kurulu Üyesi Alişan KOYUNCU. Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdür Yardımcısı Selami TAŞER. Genel Müdür Yardımcısı Cafer SEZGİN. Genel Müdür Yardımcısı Recep HAZIR. Genel Müdür Yardımcısı Metin AKBAŞ. Genel Müdür Yardımcısı"

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ersan02 Ağustos 2019 09:53

    .yaptıkları .hizmetden dolayı tesekur...O:MAkamlara.gelmeden önce.MAL:VARLIKLARINA BAKIN.şimdıkı..mal.varlıklarınada bır bakın.nasıl çalişmıslar