E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem"IŞİD yarın 5 ülkeye saldıracak"---

"IŞİD yarın 5 ülkeye saldıracak"

IŞİD yarın 5 ülkeye saldıracak
21 Kasım 2015 - 20:39 borsagundem.com

Anonymous, terör İŞİD'in 22 Kasım Pazar günü ABD, Endonezya, İtalya, Lübnan ve Paris'te yeni saldırılar düzenleyeceği iddiasında bulundu

Dünyanın en tanınmış hacker grubu Anonymous, İŞİD'in 22 Kasım Pazar günü ABD, Endonezya, İtalya, Lübnan ve Paris'te yeni saldırılar düzenleyeceğini iddia etti. 

ABD dahil 5 ülke
Anonymous İŞİD'in, ABD'nin Georgia eyaletine bağlı Atlanta Kentinde, Philips Arena'da pazar günü düzenlenecek Dünya Güreş Gösterisi'ne de saldırı düzenleyeceğini öne sürdü. Anonymous, amaçlarının tüm dünyayı, yada saldırı düzenlenme olasılığı bulunan etkinliklere katılacak kişileri uyarmak olduğunu açıklayarak "İŞİD'e de, yapacakları eylemlerden dünyanın haberi olduğunu bildirmek istiyoruz ki belki bu eylemleri iptal ederler" dedi.

"Kanıtları yetkililerle paylaştık"
Anonymous yarın İŞİD saldırısına uğrayacağını öne sürdüğü hedefler arasında Paris'te kadınların yapacağı toplu gösteri, bir oyun salonu, Roma ve dünyanın başka kentlerinde de kutlanacak Mesih Bayramı, ABDli heavy metal grubu Five Finger Death Puch'ın Endonezya'da vereceği konser, Lübnan'da Holy Spirit Ünivesitesi'nde düzenlenecek Pastoral Günü olduğunu ileri sürdü. Anonymous, IŞİD'in söz konusu saldırıları planladığına ilişkin kanıtları da yetkililerle paylaştıklarını belirtti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ey işid22 Kasım 2015 00:37

    madem eylem yapacaksınız, bari şu spekülatörleri temizleyin de ortadan masum insanlara zarar vereceğinize küçük yatırımcının kanını emenleri gümletin de hep beraber alkışlayalım.

  • eba dural21 Kasım 2015 23:24

    bu örgutlerı kuran da onlar destekleyende onlar petrol kuyularını neden vurmuyorsunuz

  • sadi21 Kasım 2015 21:51

    Hdp %10 geçemezse büyük şehirler kana bulanacak diyerek teröre gaz veren ülkeler şimdi o terörün osuruğunu hissedebiliyorlarmı acep !!!!!!!!

  • KARTALY32321 Kasım 2015 20:59

    BARIŞ VE HUZURDAN YANA OLMAK VARKEN NEDİYE BUTÜR TERÖR OLAYLARINA GİRİŞİRLERKİ.ÇAHİL VE SAF TERÖR ÖRGÜTLERİ.