E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemIŞİD peygamberin mezarına saldırdı---

IŞİD peygamberin mezarına saldırdı

IŞİD peygamberin mezarına saldırdı
09 Temmuz 2014 - 16:51 borsagundem.com

IŞİD terör örgütü, Hz. Yunus'a ait olduğunu iddia edilen türbeyi yerle bir etti

IŞİD terör örgütünden yine dehşete düşüren bir görüntü geldi. Bu kez örgüt militanları ellerindeki baltalarla mezarları alt üst etti. Üstelik o mezarlardan birinin de Hz. Yunus'a ait olduğu iddia edildi.

Bu kez görüntüler Musul'daki bir mezarlıkta çekildi. IŞİD militanları baltalarla taştan yapılmış eski mezarlıkları yıktı.

O mezarlardan biri de Müslümanlar ve Hristiyanlar için de kutsal sayılan Yunus Peygamber'e ait.

IŞİD militanlarının bunu yapma sebebi ise saygı duyulan bu mezarların İslamiyet'e aykırı olduğunu savunmaları. Bugün orataya çıkan şiddet görüntüleri yine dünyayı bir kez daha hayretler içirsinde bıraktı. Dehşete düşüren görüntülerde IŞİD militanı elindeki baltayla gelişigüzel mezarlıkları yerle bir ediyor. Diğer bir militansa o anları kameraya kaydediyor. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Vatandas09 Temmuz 2014 19:08

    Sen Beynini kendin icin kullanmasini bilmiyorsan,O zamanda seni cooook guzel yonetirler ve kullanirlar

  • erturk09 Temmuz 2014 19:07

    Her ne hikmetse Işıd örgütünün lideri Amerikada gözaltına alınmış.ve işin tuhaf tarafı amerika işid liderlerini serbest bırakıyor.burnuma kötü kokular geliyor...acaba diyorum.yeni bir senaryomu bir kaç bin kişilik militanlar nasıl oluyor da ırak devletini işgal edecek duruma gelebildi..düşündürücü..son yaptıkları nerde ise tüm insanlığın dinine göre saygı gösterilmesi gereken mezarları bile yok ediyorlar. ise ben şahşen bunların müslüman olduklarına inanmıyorum..amaçları başka...Allah Orta Doğunun sonunu hayretsinn..

  • böl parçala taktikleri 09 Temmuz 2014 17:00

    amaç şiilerle sunniler arasındaki çatışmaları iran ve arabistan eksenine çekip genel bir sunni şii ayrıştırması yaratmak ve bu devletleri mezhepsel ve etniksel bölgelere bölmek parçalamak türkiye iran suriye arabistan ırak ana hedefler