E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemIŞİD operasyonunda askeri üniformalar ele geçirildi---

IŞİD operasyonunda askeri üniformalar ele geçirildi

IŞİD operasyonunda askeri üniformalar ele geçirildi
07 Eylül 2016 - 10:37 borsagundem.com

İstanbul'da Başakşehir, Üsküdar, Kadıköy, Ataşehir ve Ümraniye'de düzenlenen eş zamanlı operasyonda 11 şüpheli gözaltına alındı

İstanbul'da terör örgütü IŞİD'e yönelik eş zamanlı operasyonda, 11 şüpheli gözaltına alındı. Yapılan aramalarda, bir tabanca ile çok sayıda mermi, sözde örgüt flamaları, dijital malzeme, şifreli dokümanlar ile askeri üniformalar ele geçirildi.

Alınan bilgiye göre, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, terör örgütü IŞİD'le ilişkileri olduğu ve sıkça Suriye ile Irak'taki çatışma bölgelerine gittiği belirlenen şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı. Söz konusu soruşturmayı tamamlayan ekipler, Başakşehir, Üsküdar, Kadıköy, Ataşehir ve Ümraniye'de 13 adrese düzenlediği eş zamanlı operasyonda 11 şüpheliyi gözaltına aldı. 

Adreslerde yapılan aramalarda, bir tabanca ile çok sayıda mermi, sözde örgüt flamaları, dijital malzeme, şifreli dokümanlar ile askeri üniformalar ele geçirildi.

Şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürüyor.  Bu arada, terör örgütü TKP/ML'ye yönelikSultangazi ve Beyoğlu'nda 4 adrese düzenlenen operasyonda da bir şüpheli gözaltına alındı. Aramalarda bir silah, çok sayıda mermi, dijital malzeme ve örgütsel doküman bulundu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)