E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemIŞİD Erdoğan’ı rehin aldı---

IŞİD Erdoğan’ı rehin aldı

IŞİD Erdoğan’ı rehin aldı
03 Ağustos 2014 - 09:05 borsagundem.com

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “IŞİD aslında bir başka kişiyi rehin almış, Ortadoğu’nun şamar oğlanına döndü” dedi

Tokat’a gelen Kemal Kılıçdaroğlu, soruları yanıtlayarak,  IŞİD'in elindeki Türk Konsolosluğu rehineler konusunda hükümeti eleştirdi.

İşte Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarından satırbaşları;

IŞİD’LE PAZARLIK VAR


(Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz'ın IŞİD'in elindeki Türk Konsolosluğu rehinelerin bugün, yarın serbest kalabileceği yönündeki açıklamasıyla ilgili) Zamanında Musul Konsolosluğu'nun boşaltılması yönünde hükümet uyarılmasına rağmen boşaltılmadı, bu yüzden şu an 49 vatandaşımız rehine. Orada bayrağımız indirildi ama Recep Tayyip Erdoğan'dan ses çıkmadı. IŞİD'e ‘terör örgütü’ diyemedi. Kendi bayrağı indirilecek, vatandaşı rehine alınacak ama sesi çıkmayacak. Bunu kabul etmemiz mümkün değil. IŞİD aslında bir başka kişiyi rehin almış durumda. O da Recep Tayyip Erdoğan. Neden uyarıldığı halde Musul Konsolosluğu boşaltılmadı? Şimdi oradaki vatandaşlarımızın serbest bırakılmasından dolayı seviniyoruz. Asıl sorulması gereken, hangi gerekçe ile zamanında boşaltmadınız orayı? Şimdi bunu kendi siyasi kariyeri için kullanmaya çalışacak. Nasıl? Bayrağı indirildiği için mi? O nedenle bir pazarlık var, görüşmeler var onu biz biliyoruz. IŞİD'le bir pazarlık var. IŞİD'in elinde silahlar var. Silahların da Recep Tayyip Erdoğan tarafından verildiğini de gayet iyi biliyoruz. Türkmenlere yardım gidiyor dediği de yanlış. Onlara yardım gittiği de yok. Zaten Türkmen liderler de 'Bize yardım falan gelmedi' diyor.

ŞAMAR OĞLANINA DÖNDÜ

Türkiye, Ortadoğu'da bataklığa sürükleniyor, bu konuda herkesin oturup şapkayı önüne koyup düşünmesi gerek. Askerlerin başına çuval geçirildi, ses yok. Musul Konsolosluğu'nda 49 vatandaşımız rehin alındı, ses yok. Bayrağımız indirildi, ses yok. Nasıl bir tablo bu? Ortadoğu'da itibarı sıfır olan bir Türkiye var. Erdoğan dünyanın lideriymiş. Dünyanın liderine bakın. Allah’ın büyüklüğüne bakın. Kendi ağzıyla diyordu 'Telefon açıyorum Obama'ya telefonuma çıkmıyor. Abdullah Gül Bey’e rica ettim bari sen telefon et diye.' Böyle lider olur mu? Yalnız kalmış, Ortadoğu'nun şamar oğlanına dönmüş bir lider. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)