E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemIŞİD 33 kişinin kafasını kesti---

IŞİD 33 kişinin kafasını kesti

IŞİD 33 kişinin kafasını kesti
06 Nisan 2017 - 12:45 borsagundem.com

Terör örgütü DAEŞ'in Suriye'nin Deyrizor kentinde 33 kişinin kafalarını keserek idam etmesinin ardından cesetlerin bir çukura atıldığı tespit edildi

Suriye Gözlem Örgütü'nün (SOHR) 2017 yılında rastlanan en büyük toplu katliam olarak nitelendirdiği olayda, kafası kesilerek idam edilenlerin 18 ile 25 yaş arasında olduğu, katledilmelerinin ardından El-Mayadin çölündeki bir çukura atıldıkları belirtildi.

Habere göre idam edilenlerin hangi gruba ait oldukları ise tespit edilemedi. SOHR olayın 2017 yılında DEAŞ tarafından bir kerede gerçekleştirilen en büyük katliam olduğunu duyurdu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • HASAN TOSUN06 Nisan 2017 13:55

    SİZ BU PİSLİK İŞLERİ ALLAH ADINA YAPTIĞINIZI SANIYORSANIZ,KOCAMAN BİR YALAN,SİZ ŞEYTANIN OYUNCAĞI OLMUŞ,KATİL,EŞKİYA SÜRÜSÜ,ESAS SİZİN KATLİNİZ KURANA GÖRE FARZDIR,ÇÜNKÜ ALLAH FİTNE ÇIKARANLARI ÖLDÜRÜN DİYOR SİZDE FİTNESİNİZ,ÖLDÜRÜLMENİZDE FARZ.

  • YORUM06 Nisan 2017 13:44

    Allah belanızı versin, insan kılıklı vahşi yaratıklar, siz neyin kafasını yaşıyorsunuz, afyon mu veriyorlar size, kasap bile bir seferde bu kadar hayvan kesemeken siz hangi sapık zihniyetle bu vahşeti yabalibiyorsunuz?

  • Bika06 Nisan 2017 12:55

    Eski başbakanın deyişiyle ,öfkeli gençlerin yaptığına bak.