E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemİşçi Partisi ve TGB'ye operasyon---

İşçi Partisi ve TGB'ye operasyon

İşçi Partisi ve TGB'ye operasyon
03 Ağustos 2013 - 13:06 borsagundem.com

İstanbul ve Ankara'da düzenlenen eş zamanlı operasyonda, aralarında işçi partisi ve TGB üüyelerinin de bulunduğu 15 kişi gözaltına alındı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, "Ergenekon Davası"nın karar duruşmasını izlemek için Silivri'de toplanma çağrısı yapan bazı kişilere yönelik sabah saatlerinde operasyon düzenledi.
İstanbul ve Ankara'da düzenlenen eş zamanlı operasyonda, aralarında Aydınlık gazetesi çalışanları, İşçi Partisi ve Türkiye Gençlik Birliği yönetici ve üyelerinin de bulunduğu 15 kişi gözaltına alındı.
Şüpheliler hakkında, "halkı şiddet eylemlerine ve isyana teşvik" suçundan işlem yapılacağı ve devam eden operasyon kapsamında gözaltı sayısının artabileceği belirtildi.
Haberin devamı ↓reklam
"5 AĞUSTOS'TA SİLİVRİ'YE" ÇAĞRISI YAPMIŞTI
Türkiye Gençlik Birliği, Silivri'de 5 Ağustos Pazartesi günü yapılacak olan Ergenekon davasının karar duruşması öncesi herkesi Silivri'ye çağıran bir duyuru yapmıştı.
İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, dün Ergenekon davasının karar duruşmasına izleyici anlınmayacağını açıklamış, Silivri'de toplanacakların 'kanunsuz gösteri' olarak değerlendirileceğini söylemişti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Zorbalık ve Zulüm03 Ağustos 2013 21:49

    Umarım bu insanlara yaptıklarınızın aynı muamelesini kat be kat fazlasıyla görürsünüz. Yapanın yanına kar kalmayacak. Gezi bir Milat olmuştur. Halk Akp zulmüne karşı Dik durmuştur, başbakanın şiddetine Boyun Eğmemiştir. Yasaklarla hiç bir şeyi engelleyemeyeceğinizi o dar kafalarınıza sokun.

  • kılıç03 Ağustos 2013 16:11

    KİM BUNLAR PKK ÇAKMASI NEY HAYİNLİGE ÖZENTİ BU İNSANLARA ÇOK ÖVÜNÇ GELİYOR KARDEŞİM KİMSİNİZ KİME KARŞI SAVAŞIYONUZ DERDİNİZ NEY TANIYALIM

  • anonymous03 Ağustos 2013 15:29

    vay arkadaş ne hükümetmiş özgürlük demokrasi hak hukuk iyice yalan oldu memlekette. Daha gösteri yok kanunsuz durum yok ama ya olursa diye adam topluyorlar.e o zaman içki içen vatandaşlarıda topla neme lazım belki direksiyon başına geçerlerde kaza yaparlar.. Bak şimdi yaptığıma eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürdüm.

  • flamenco7203 Ağustos 2013 15:27

    APOyla görüşen devletin mukabelesi "bil mukabele efenim" formatında ama:)

  • borsa gündem03 Ağustos 2013 14:54

    TGB( TÜM GENÇLİK BİRLİĞİ) dir. Türk gençliğini temsil etmez. doğu perinçek in gençlik yapılanmasıdır.

  • mehmet03 Ağustos 2013 13:42

    devlet ile ugraşılmaz onun mukabelesi peşin ve sert olur