E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaAracı Kurum RaporlarıİŞ YATIRIM GÜNLÜK BÜLTENİ ---

İŞ YATIRIM GÜNLÜK BÜLTENİ

İŞ YATIRIM GÜNLÜK BÜLTENİ
04 Mart 2010 - 09:32 borsagundem.com

..Bugün, Dow Jones ve Asya piyasalarının negatif bir seyir izlemesi nedeniyle İMKB’nin satıcılı bir görünümle açılmasını bekliyoruz. ..

Piyasa Yorumu
Asya piyasaları bu sabah Çin’in kredi piyasalarını daha da sıkılaştırarak büyüme yönünde bir baskı yaratacağı endişesiyle geriledi. Yunanistan’ın mali sıkılaştırma önlemleri piyasalar tarafından fiyatlanırken Avrupa Merkez Bankası’nın verilen teşvikleri geri çekme konusunda geç kalacağı endişeleri Euro’ya değer kaybettirdi.

İMKB-100, Şubat ÜFE ve Amerikan ISM verilerini hazmederken, 51,000-51,900 aralığında işlem gördü. Seans sonunda endeks günlük olarak %0.43 oranında değer kazanırken, yüksek temettü beklentili hisseler ve satış beklentisiyle hareketli sigorta şirketleri endeksin artı seviyede kalmasına neden oldu.

Bugün, Dow Jones ve Asya piyasalarının negatif bir seyir izlemesi nedeniyle İMKB’nin satıcılı bir görünümle açılmasını bekliyoruz. 51,100 seviyeleri gün içi destek noktası olurken, Amerika’da açıklanacak işsizlik ve fabrika sipariş verileri yakından takip edilecek. Bankalararası piyasada ilk işlemler gösterge bononun faizinin %9,02-04 ile düne göre 4-6bps arttığını, Türk lirasının ise dolara karşı hafif zayıflayarak 1.5380’dan işem gördüğünü gösteriyor.

Sektörel Haberler
BDDK, ’’iki para birimli mevduat’’ismiyle yapılan işlemler konusunda mudileri uyardı.

Şirket Haberleri
KRDMD
Vergi sonuçlarına paralel zarar

DGGYO
Doğus GYO Gebze’de yeni bir AVM yapacak

VKGYO
Vakıf GYO yeni bir projeye başlıyor

GARAN
Milliyet gazetesinde yer alan bir habere göre 8 kurum GE’nin Garanti Bankası’ndaki %2,85 oranındaki payıyla ilgileniyor.

TOASO
Yeni Doblo satışları İtalya’da %30 arttı

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)