E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaİş Portföy'den yatırımcılara 2 yeni katılım fonu---

İş Portföy'den yatırımcılara 2 yeni katılım fonu

İş Portföy'den yatırımcılara 2 yeni katılım fonu
23 Aralık 2015 - 12:03 borsagundem.com

İş Portföy, İş Portföy Katılım Hisse Senedi Fonu ve İş Portföy Kira Sertifikaları Katılım Fonu'nu yatırımcılarına sundu

Türkiye’nin öncü portföy yönetimi şirketi İş Portföy, 17.12.2015 tarihi itibarı ile İş Portföy Katılım Hisse Senedi Fonu ve İş Portföy Kira Sertifikaları Katılım Fonu aracılığı ile yatırımcılara daha geniş bir yelpazede yatırım alternatifleri sunmaya başladı.

İş Portföy Kira Sertifikaları Katılım Fonu aracılığıyla kira sertifikaları, katılma hesapları, ortaklık payları, altın ve diğer kıymetli madenler ile faize dayalı olmayan para ve sermaye piyasası araçlarına yatırım yaparken İş Portföy Katılım Hisse Senedi Fonu (Hisse Senedi Yoğun Fon) aracılığıyla ise portföyünün en az %80’i BIST Katılım 50 Endeksi içerisinde yer alan şirketlerin ortaklık paylarına yatırılmak üzere, ortaklık payları, kira sertifikaları, katılma hesapları, altın ve diğer kıymetli madenlere yatırım yapma imkânı sunuyor. 

Yatırım fonları yanında emeklilik fonu ve özel portföy yönetim hizmeti de sunan İş Portföy, Kasım 2015 itibarıyla 20,5 milyar TL varlık yönetimi ve %20,5 pazar payı ile sektör liderliğini sürdürüyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)